03
КВІ
2019

Зйомки «Джуманджі 2»: Нові костюми для героїв

Двейн Джонсон опублікував в Instagram чергове фото зі знімального майданчика «Джуманджі 2» - продовження екшн-комедії «Джуманджі: Поклик джунглів».

На цей раз Джонсон представив своїм підписникам себе в компанії Карен Гіллан відпочиваючими в перерві між зйомками. Якщо судити по фото, то в сиквелі герої з'являться в нових костюмах, більш теплих, особливо в порівнянні з першим фільмом.

 
«Знімаємо новий "Джуманджі" разом з моєю співучасницею Карен Гіллан, - написав Джонсон під фото. - І якщо ми схожі на парочку жахливо неспритних закоханих тінейджерів, які намагаються впоратися з неймовірними суперздфбностями в нашому всесвіті "Джуманджі", то виключно тому, що так і є. Обожнюю працювати і відчувати себе ніяково з цим дівчиськом».

Сюжет сиквела не розкривається. Точно можна сказати, що в центрі історії знову виявиться проклята гра про джунглі, яка придумає новий спосіб влаштувати героям веселе життя.

Крім основного акторського складу минулого фільму, в сиквелі повернуться і молоді актори, які зіграли головних героїв за межами «Джуманджі». У фільмі також знімаються Денні ДеВіто, Денні Гловер і Аквафіна. Постановник «Поклику джунглів» Джейк Кездан займає режисерське крісло продовження.

«Джуманджі: Поклик джунглів» - продовження фільму 1995 року. При бюджеті в 90 млн доларів перший фільм зібрав в Штатах 317 млн ​​доларів. З виходом на міжнародний ринок сума зборів зросла до 769 млн доларів і в результаті склала 962 млн доларів. Студія не замислюючись розпочала роботу над сиквелом.

 
#####