27
КВІ
2019

Брати Руссо тимчасово зав'язали з фільмами Marvel

У бесіді з Games Radar Джо і Ентоні Руссо повторили раніше озвучену думку, що вони не планують в найближчому майбутньому знімати фільми для студії Marvel. Закінчивши з «Завершенням», режисери планують відпочити, зайнятися продюсерською діяльністю і невеликим кіно.


На фото: Джо і Ентоні Руссо

«Це наше завершення, принаймні поки, - говорить Ентоні Руссо. - Зараз у нас немає планів щось знімати для Marvel. У майбутньому напевно, може, що-небудь і з'явиться. У нас чудові робочі відносини з Marvel, і ми дуже любимо, що вони роблять».

Раніше схожу думку висловлював і Джо Руссо: «Я думаю, ми візьмемо невелику перерву. Ми обожнюємо Marvel. У сенсі ми дуже близькі з Кевіном, Луїсом, Вікторією і Трінх, з якими ми спродюсували останні два фільми і ще вісім проектів. Я до того, що ми майже як сім'я. Але ми зробили чотири фільми за шість з половиною років, так що тепер нам треба б трохи перепочити, і ми повернемося моментально».

Найближчим часом брати планують приступити до зйомок драми «Черрі», головну роль в якій виконає Том Холланд. Руссо також активно продюсують кіно.

 
Джерело: screenrant.comcomicbook.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####