27
КВІ
2019

Кадри з фільму «Людина-павук: Далеко від дому»

Студія Sony поділилася з Entertainment Weekly парою нових кадрів з картини «Людина-павук: Далеко від дому», представивши один з ключових моментів майбутнього фільму - знайомство Пітера Паркера з Містеріо.

Судячи з усього, Людина-павук готовий довіритися персонажу Джейка Джілленхола, так як спілкується з ним без маски.


Кадр з фільму 
«Людина-павук: Далеко від дому»


Кадр з фільму 
«Людина-павук: Далеко від дому»

«Якщо Тоні Старк в минулих фільмах був начебто наставником, нам здалося, що було б прикольно представити Містеріо як кльового дядька», - міркує режисер «Далеко від дому» Джон Воттс. Цікаво, що до цього Воттс використовував термін «кльовий дядько» щодо Старка, коли описував Ніка Ф'юрі як «суворого нового вітчима».

Дія нового «Людини-павука» розгорнеться в Європі, куди Пітер Паркер разом з друзями та однокласниками прибуває під час шкільної поїздки. Паркер планує відпочити і подивитися визначні пам'ятки, коли на порозі з'являється Ф'юрі і втягує Людину-павука в чергову пригоду.

«На початку фільму Пітер, м'яко кажучи, готовий відпочивати, - каже Воттс. - Ця картина про те, як світ говорить йому: "Пора тобі взятися за голову і подорослішати, хлопець". А він такий: "Але я хочу ще побути дитиною і відпочити на канікулах"».

При роботі над «Поверненням додому» Воттс надихався шкільними комедіями в дусі 
Джона Х'юза.  Але у сиквела інший настрій: супершпигуни.

«У нас були кадри немов з "Ідентифікації Борна" або якогось захоплюючого екшн-фільму про Європу», - пояснює режисер. Цей настрій на майданчику в підсумку призвів до того, що після кожного вдалого дубля Воттс включав головну тему з франшизи про Джейсона Борна - «Extreme Ways» Moby.
 
Джерело: ew.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####