05
ЧЕР
2015

Джеймс Ван призначений режисером «Аквамена»

Режисер «Форсажу 7» зніме фільм про Аквамена

Підтвердилися чутки, що з'явилися в середині квітня. Режисер картин «Астрал», «Закляття» і «Форсаж 7» Джеймс Ван направляється у всесвіт коміксів видавництва DC і поставить фільм «Аквамен» для студії Warner.

На фото: Джеймс Ван

На роль супергероя вже затверджений Джейсон Момоа. Очікується, що він з'явиться в образі Аквамена в блокбастері «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Також цей персонаж візьме участь в дилогії «Ліга справедливості», яка збере разом головних героїв всесвіту DC. Зараз Ван зайнятий підготовкою до зйомок фільму «Закляття 2: Полтергейст в Енфільді», робота над яким почнеться восени.
 
Відразу два сценариста пишуть різні варіанти тексту для «Аквамена». Це Вілл Білл («Мисливці на гангстерів») і Курт Джонстад («300 спартанців»).
 
Ніщо не видає в Джейсона Момоа майбутнього Аквамена

Джеймс Ван став відомий завдяки недорогим, але винахідливим хоррорам. На його рахунку фільми серій «Астрал» і «Закляття», а також перша частина франшизи «Пила».
 
Для студії «Аквамен» - один з найважливіших майбутніх проектів, покликаних зібрати велику касу. Warner покладається на фільмографію Вана і вважає, що вона відмінно представляє все, на що здатний постановник.
 
Аквамен в коміксах

Реліз «Аквамена» намічений на 27 липня 2018 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####