08
ЧЕР
2015

Lionsgate знайшла режисера для свого «Робіна Гуда»

Отто Баферст став режисером фільму про Робіна Гуда студії Lionsgate

Одночасно чотири проекти про уславленого лісового розбійника розробляють студії Warner, Disney, Sony і Lionsgate. Версія останньої з компаній, схоже, днями отримала перевагу перед іншими. Картина «Робін Гуд: Походження» знайшла режисера в особі Отто Баферстa.
 
Отто Баферст (справа) на зйомках фільму «Гострі козирки»

Постановник доклав руку до перших трьох епізодів серіалу. Крім того, в його резюме значиться інша хітова історія для малого екрану 
«Чорне дзеркало».

Баферсту доведеться мати справу зі сценарієм Джоби Харольда, котрий вже написав текст для «Лицарів Круглого столу» Гая Річі. За своїм духом фільм буде схожий до «Темного лицаря» і розповість про те, як Робін Гуд після повернення додому після хрестових походів виявляє Шервуд, охоплений корупцією і злом. Згодом він збирає групу сміливців, котрі знаходяться поза законом, щоб взяти ситуацію під контроль.
 
Кадр з фільму «Гострі козирки»

Продюсирують картину Леонардо ДіКапріо і його компанія Appian Way. Виробництво планують запустити на початку 2016 року.

У той же час Warner готує стрічку про Робін Гуда спільно з Деном Лiном, відповідальним за «Шерлока Холмса». Sony, в свою чергу, купила текст власного «Гуда» у Корі Гудмана і Джеремі Лотта. Сума угоди, як повідомляється, склала мільйон доларів. Фільм являє суміш історичного кіно і екшна в стилі «Форсажу» або «Місія: Нездійсненна». Діснеївська ж версія називається «Ноттінгем і Гуд» і описується як сімейний пригодницький проект у форматі «Піратів Карибського моря».

 
Кадр з фільму «Робін Гуд» 2010 року

Останнім до сюжету про легендарного героя підступався Рідлі Скотт, однак його реалістичний варіант історії, де головну роль виконав Рассел Кроу, успіху не здобув, зібравши всього 322 мільйони при двохсотмільйонному бюджеті.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####