18
ЛИС
2014

Відеоогляд трейлерів

Пропонуємо Вашій увазі підбірку "свіженьких" УКРАЇНОМОВНИХ трейлерів:
 
СЬОМИЙ СИН (THE SEVENTH SON)

Старт в Україні: 1 січня 2015
Жанр: Фентезі
Режисер: СЕРГІЙ БОДРОВ («Схід-Захід», «Монгол»)
У ролях: ДЖЕФФ БРІДЖЕС («Залізна людина», «Трон», «R.I.P.D. Примарний патруль»), ДЖУЛІАНА МУР («Телекінез», «Ганнібал»), БЕН БАРНС («Слова», «Хроніки Нарнії: Принц Каспіан»)

Фільм-подія зими, масштабне і видовищне фентезі від студії, яка подарувала нам «47 Ронін». За давньою легендою лише сьомий син сьомого сина може стати відьмаком і боронити край від потойбічного зла. Могутній ворог вже гуртує сили пітьми і юнак повинен пройти всі кола тренувань, щоб стати найвитривалішим, найсміливішим воїном і магом.
 
У ТЕМНОМУ-ТЕМНОМУ ЛІСІ (INTO THE WOODS)

Старт в Україні: 25.12.2014
Жанр: фентезі
Режисер: РОБ МАРШАЛЛ («Пірати Карибського моря: на дивних берегах», «Чикаго»)
У ролях: ДЖОННІ ДЕПП («Пірати Карибського моря», «Ромовий щоденник», «Таємне вікно»), МЕРІЛ СТРІП («Диявол носить Prada», «Mamma Mia!»), ЕМІЛІ БЛАНТ («На межі майбутнього», «Людина-Вовк»), КРІС ПАЙН («Джек Раян: Теорія хаосу»)

Топ-зірки Голлівуду Джонні Депп, Меріл Стріп, Емілі Блант у фантастичній яскравій історії від студії «Дісней», створеній у стилістиці «Оза: Великого та Могутнього». Зла відьма (Меріл Стріп) накладає закляття на родину молодого пекаря: вони не можуть мати дітей. Випробувавши все, у відчаї пара вирушає до темного-темного лісу на пошуки чаклунки. На своєму шляху вони зустрінуть багато небезпек та пригод.
П'ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО (FIFTY SHADES OF GREY)

старт в Україні: 12 лютого 2015
Жанр: еротичний трилер
Режисер: СЕМ ТЕЙЛОР-ДЖОНСОН
У ролях: ДАКОТА ДЖОНСОН («Мачо і ботан», «Соціальна мережа»), ЛЮК ГРАЙМС (серіал «Справжня кров», «Заручниця 2»)

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму. Студентка Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.
ІДЕАЛЬНА МОДЕЛЬ (EX MACHINA)

Вихід у прокат: 05.03.2015
Жанр: Трилер
Режисер: АЛЕКС ГАРЛЕНД (сценарист «Суддя Дредд 3D», «Пекло», «Пляж»)
У ролях: ДОНАЛ ГЛІСОН («Коханий з майбутнього», «Нескорений», «Гаррі Поттер і дари смерті»), ОСКАР АЙЗЕК («Еволюція Борна», «Драйв»), АЛІСІЯ ВІКАНДЕР («Анна Кареніна», «Сьомий син»)

Десь у недалекому майбутньому… Калеб працює програмістом у великій компанії. Несподівано він стає переможцем конкурсу, де приз – тиждень у віддаленому гірському будиночку генерального директора. Але хлопець, ще не усвідомлює, що став частиною дивного і захоплюючого експерименту, в якому він повинен взаємодіяти з роботом у тілі прекрасної дівчини.


#####