10
ЧЕР
2015

Карнахану пропонують працювати з «Поганими хлопцями 3»

Джо Карнахан отримав пропозицію відредагувати сценарій до фільму «Погані хлопці 3»

Триквел комедійного бойовика Майкла Бея «Погані хлопці» не давав про себе знати близько року, проте тепер інсайдери індустрії переконують, що проект просувається до глядача на великих швидкостях. Sony запросила Джо Карнахана зайнятися сценарієм стрічки і в перспективі зрежисирувати її.
 
На фото: Джо Карнахан

Перший варіант тексту був написаний Девідом Гугенхаймом, автором «Коду доступу "Кейптаун"» і «Медальйона». Його версію оцінюють високо, проте студійні боси віддали перевагу покликати ще одного кінематографіста для швидкого внесення деяких правок. Компанія зацікавлена ​​в тому, щоб остаточний сценарій був готовий до того моменту, коли зірка франшизи Вілл Сміт завершить зйомки в «Загоні самогубців».

 
Кадр з фільму «Погані хлопці»

Оригінальні «Погані хлопці» вийшли на великі екрани в 1995 році і при дев'ятнадцятимільйонному бюджеті зібрали в прокаті понад 141 мільйонів доларів. Сиквел, також знятий Беєм в 2003-му, здобув набагато меншу касову підтримку у аудиторії, заробивши 273 мільйони при витрачених 130.

 
Кадр з фільму «Погані хлопці 2»

Незважаючи на це, продюсер Джері Брукгаймер впродовж декількох років періодично повертався до ідеї триквела. У минулому серпні він обіцяв, що нові «Погані хлопці» знайдуть сценарій протягом кількох найближчих місяців, але позначений ним період розтягнувся майже на рік.
 
Кадр з фільму «Драйвер на ніч»

Джо Карнахан поки тільки обговорює можливість своєї участі в проекті. Його останньою режисерською роботою став «Драйвер на ніч» з Патріком Вілсоном, Едом Хелмсом і Крісом Пайном.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####