12
ЧЕР
2015

«Ідеальний голос» отримає продовження

«Ідеальний голос 3» пішов у роботу

Успішний прокат «Ідеального голосу 2» уже приніс сиквелу музичної комедії понад 161 мільйона тільки на батьківщині. На цьому тижні стало відомо, що студія вже запропонувала Кей Кеннон, автору двох попередніх фільмів, взятися за сценарій триквела.
 
Проект поки знаходиться на ранній стадії розробки, тому невідомо, чи займе його режисерське крісло Елізабет Бенкс, що дебютувала минулою стрічкою в якості режисера.
 
Кадр з фільму «Ідеальний голос 2»

Не повідомляється також і те, чи повернуться зірки першої і другої частин в третій картині. Анна Кендрік і Ребел Вілсон, чиї образи живлять популярність франшизи, отримали приблизно по два мільйони за свою участь в «Ідеальному голосі 2». І в новому фільмі компанії, ймовірно, доведеться знову переглянути ці гонорари в бік підвищення. Передбачаючи в майбутньому подібні проблеми і з Хейлі Стайнфелд, влившись до складу «Барденскіх Белл» в сиквелі, Universal наперед уклала з молодою актрисою контракт на кілька частин.

 
Кадр з фільму «Ідеальний голос 2»

Оригінальний «Голос», знятий всього за 17 мільйонів, зібрав понад 114 мільйонів в кінотеатрах по всьому світу. Продовження, що коштувало його творцям вже 29 мільйонів, в національному прокаті стартувало з 69 мільйонів і в цілому має у своїй скарбничці вже 249 млн.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####