12
ЧЕР
2015

Кріс Хемсворт стане секретарем мисливиць за привидами

Кріс Хемсворт зіграє в жіночій версії
«Мисливців за привидами»

Режисер Пол Фіг назвав ім'я актора, який розбавить жіночий ансамбль ребута «Мисливців за привидами». До картини, чий реліз намічений на липень наступного року, приєднався Кріс Хемсворт.
 
Пол Фіг на прем'єрі фільму «Шпигунка»

У себе в твіттері постановник стрічки, де головні ролі, на відміну від оригінальної дилогії, виконають жінки, розмістив фотографію зірки «Тора», забезпечивши її гранично лаконічним коментарем: «Наш секретар».
 
Кріс Хемсворт на прем'єрі фільму «Месники: Ера Альтрона»

Не можна не визнати, що участь Хемсворта в «Мисливцях» - досить несподіване рішення для творців франшизи. В першу чергу з тієї причини, що 31-річний австралієць є досить впізнаваним обличчям у сучасному кіноматографі, артистом А-класу. При такому його статусі і з урахуванням зовнішніх даних буде цікаво побачити Кріса за столом у приймальні штаб-квартири винищувачка привидів. По суті, актор постане в чоловічій версії образу, який у фільмах Айвена Райтмана втілила Енні Поттс.
 
Секретарка Джанін у виконанні Енні Поттс

Залучення Хемсворта в проект викликає також питання: чи буде його секретар тільки відповідати на дзвінки або ж стане частиною команди мисливців? Крім того, такий розклад, можливо, припускає введення жіночої варіації ролі Ріка Мореніса, романтичного інтересу персонажа Поттс.
 
Енні Поттс і Рік Мореніс у фільмі «Мисливці за привидами 2»

Деталі сюжету перезапуску відомої історії не розкриваються. Оновлений колектив франшизи склали улюблениця Пола Фіга Мелісса МакКарті, гравша разом з нею в комедії «Дівич-вечір у Вегасі» Крістен Віг, а також Леслі Джонс і Кейт МакКіннон з SNL.

Кріса Хемсворта востаннє можна було побачити в екранізації коміксу «Месники: Ера Альтрона». Цього року зірка постане в пригодницькій драмі Рона Ховарда «У серці моря».

 
Кріс Хемсворт у фільмі «У серці моря»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####