16
ЧЕР
2015

«Падіння Лондона» відбудеться в 2016 році

Прем'єра бойовика «Падіння Лондона» перенесена

Реліз бойовика «Падіння Лондона» за участю Джерарда Батлера був намічений на початок жовтня 2015-го, але в підсумку з'явиться в прокаті 22 січня 2016. Схоже, продюсери вирішили не змагатися з виходами 2 фільмів Рідлі Скотта і Роберта Земекіса.

Нагадаємо, що в Україні фільм Роберта Земекіса «Прогулянка висотою» вийде 8 жовтня, тоді як «Марсіянин» Рідлі Скотта вийде 26 листопада 2015-го.
 
Кадр з фільму «Прогулянка висотою»

«Падіння Лондона» - продовження бойовика «Падіння Олімпу», що вийшов в 2013 році. Антуан Фукуа знімав історію колишнього охоронця американського президента Майка Беннінга (Джерард Батлер), який волею долі повинен знову охороняти главу держави, коли на Білий дім нападають терористи. Картина з бюджетом в 70 мільйонів доларів заробила в світовому прокаті трохи більше 160 мільйонів.
 
Джерард Батлер у фільмі «Падіння Олімпу»

«Падіння Лондона» знімав Бабак Наджафі, постановник сиквела популярного шведського трилера «Шалені гроші» з підзаголовком «Стокгольмський нуар». Наджафі вже працював з англомовним матеріалом в серіалі «Банші», так що «Падіння Лондона» не було його дебютом в кіно іноземною для нього мовою.
 
«Падіння Лондона»

За сюжетом прем'єр-міністр Великобританії гине при загадкових обставинах. На похоронах, безумовно, присутні керівники західного світу. Але те, що починалося як найбільш безпечне подія на землі, перетворюється в найнебезпечніший замах на найпотужніших світових лідерів, що в свою чергу ставить під загрозу майбутнє всього світу. Тільки три людини зберігають надію на запобігання катастрофи: президент США, його вірний помічник і агент спецслужби, а також англійський агент МІ-6, який нікому не довіряє.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####