16
ЧЕР
2015

«Фантастичні звірі» знайшли свою героїню

Зірка «Вродженої вади» отримала провідну жіночу роль у спін-оффі «Гаррі Поттера»

Кетрін Вотерстон, що здобула популярність завдяки стрічці «Вроджена вада», зіграє головну жіночу роль у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати». Актриса опиниться в компанії Едді Редмейна, затвердженого на головну чоловічу роль.
 
На фото: Кетрін Вотерстон

Британська актриса зіграє Тіну (повне ім'я героїні - Порпентіна) - відьму, яка живе в Штатах. Дія нової трилогії перенесеться зі звичного Лондона і Великобританії в інші частини світу.

Як повідомляє Warner Bros., Тіна знайомиться з Ньютом Скамандером (Едді Редмейн) в Нью-Йорку, куди маг-зоолог приїжджає в пошуках рідкісних чарівних створінь.

 
На фото: Едді Редмейн

Раніше ми розповідали, що у фільмі дві важливі жіночі ролі, і за сюжетом у Тіни є молодша сестра Квінні. На цю роль пробувалися Дакота Фаннінг, Лілі Сіммонс і Сірша Ронан, але хто її отримав, поки не йдеться.

«Фантастичні звірі» будуть не приквелом «Гаррі Поттера», а фільмом за мотивами всесвіту Дж. К. Роулінг. Проект заявлений як трилогія і стане дебютом Роулінг в якості сценариста. Режисерське крісло першого фільму займе Девід Йетс, на рахунку у якого чотири фільми про Гаррі Поттера.

 
Кадр з фільму «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану»

Кетрін Вотерстон не можна назвати широко відомою актрисою, а й під визначення дебютантки вона теж не підходить. Вотерстон знімалася у фільмах «Майкл Клейтон», «Штурмуючи Вудсток», «Робот і Френк» і в серіалі «Підпільна імперія». У «Вродженій ваді» вона зіграла колишню дівчину головного героя, через яку він потрапляє в різні неприємності. Цього року її можна буде побачити в драмі Денні Бойла «Стів Джобс».
 
Кетрін Вотерстон у фільмі «Вроджена вада»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####