17
ЧЕР
2015

«Хеловін повертається» знайшов нового режисера

Одинадцятий фільм франшизи «Хеловін» запустили у виробництво

Студії Dimension Films і Trancas International Films запустили у виробництво 11-й фільм франшизи «Хеловін» про вбивцю Майкла Майєрса. Картину під назвою «Хеловін повертається» (Halloween Returns) почнуть знімати в липні.
 
Кадр з фільму «Хеловін» 1978 року

У режисерському кріслі виявився Маркус Данстен, постановник дилогії «Колекціонер» і сценарист чотирьох фільмів франшизи «Пила», починаючи з четвертої частини. До «Хеловіну» Данстен написав сценарій у співавторстві з Патріком Мелтоном. Разом вони працювали й над серією «Пила».

 
Кадр з фільму «Хеловін» 1978 року

Початок франшизі «Хеловін» поклав Джон Карпентер в 1978 році. За сюжетом Майкл Майєрс, будучи дитиною, вбиває власну сестру акурат на Хеловін. 15 років потому маніяк тікає з лікарні для душевнохворих і тероризує невелике містечко. У головних ролях знімалися Джеймі Лі Кертіс і Дональд Плезенс.

У фільму було сім продовжень, останнє з яких, «Хеловін: Воскресіння», вийшло в 2002 році. Вісім років тому Роб Зомбі зняв ремейк «Хеловін 2007», а через два роки - сиквел «Хеловін 2».

 
Кадр з фільму «Хеловін 2007»

Боб Вайнштайн, який очолює з братом Гарві Weinstein Company і Dimension Films, каже: «Майкл Майєрс досить довго був відсутній на великому екрані, а нам відомо, що фанати хотіли б бачити його заново. Ми з радістю покажемо нову і страшну серію цієї знаменитої франшизи всьому світу ».
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####