18
ЧЕР
2015

Елай Рот піймає гіганську акулу для студії Warner

Кіностудія Warner планує екранізувати бестселлер Стіва Олтена - «Мег»

Режисер фільмів жахів «Лихоманка», «Хостел» та «Зелене пекло» - Елай Рот може отримати першу серйозну роботу у великій студії. Warner веде переговори з постановником щодо екранізації бестселера Стіва Олтена «Мег» про гігантську акулу.
 
На фото: Елай Рот

Картина знаходиться в розробці вже майже 20 років. Книга Олтена оповідає про двох чоловіків, які об'єднуються, щоб нейтралізувати гігантську стародавню акулу, яка загрожує жителям каліфорнійських берегів.

«Мег» - скорочення від «мегалодон». Цей вимерлий вид акул був одним з найбільших і сильних хижих риб в історії хребетних. Дослідження останків кістяка показує, що ця акула мала гігантські розміри, досягала довжини 16 метрів і ваги в 47 тонн Мегалодон був одним з найбільших хижаків за всю історію Землі.

 
Мегалодон у порівнянні з тиранозавром

Спочатку «Мег» планували знімати на студії Disney в 1997 році, але проект відклали в довгий ящик, коли трилер «Глибоке синє море» (теж про акулу) неважливо показав себе в прокаті.

 
Елай Рот і Кіану Рівз на зйомках фільму «Хто там?»

Тепер «Мег» знаходиться у веденні Warner, і в сценарії Діна Георгаріса («Лара Крофт: Розкрадачка гробниць 2 - Колиска життя», «Час розплати») зроблена одна серйозна зміна: замість відпочивальників на пляжах Каліфорнії небезпеці піддадуться береги Китаю. Це дозволить студії отримати фінансування з Китаю, а також заручитися прокатом у кінотеатрах КНР.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####