18
ЧЕР
2015

Актриси, які повинні зіграти супергероїнь

П'ять актрис в яких бачать супергероїнь

Незважаючи на популярність кіно за коміксами, в Голлівуді все ще злочинно мало фільмів про жінок-супергероїнь. І це притому що яскравих персонажів жіночої статі в мальованих історіях завжди вистачало з лишком, а актрис, здатних їх зіграти, тим більше.

Емілія Кларк
 
Ідеальна роль: Супердівчина, Орлиця

Після успіху серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк стала однією з найпопулярніших актрис на ТБ. Її Дейнеріс в чомусь нагадує супергероїню, яка бере своєю харизмою і чуттям, і володіє тим, що можна назвати суперздатність - може управляти драконами. Цікаво, що у новому «Термінаторі» Кларк зіграє Сару Коннор - і це та лінія екшн-героїнь, яка повинна, рано чи пізно, привести її до Супергеройського кіно. Звичайно, ідеальною роллю для Емілії могла б стати Супердівчина. На ТБ, правда, її вже грає Мелісса Беноіст, проте рішення DC Comics робити повноцінний фільм, для нього б уже знадобилася більш розкручена зірка і тут у Кларк є всі шанси. Втім, ще одну роль, яку актриса явно могла б отримати - це Орлиця. У даного персонажа багато спільного з Дейнеріс Таргаріен. Орлиця походить з співзвучною з іменем «Матері драконів» планети Танагар, відмінно поєднує окультизм і військову підготовку, а однією з її суперздатність є вміння літати.

Меган Фокс

 
Ідеальна роль: Кейсі Хек

Популярність Меган Фокс останнім часом йде на спад, і навіть кіноверсія «Черепашок-ніндзя» явно не пішла їй на користь. Все, звичайно, може змінити новий фільм Джеймса Франка, де у Меган одна з ключових ролей, але в це також віриться насилу. Зараз Меган 29 років і їй явно потрібно щось кардинально змінювати в своїй акторській кар'єрі. У цьому сенсі, роль супергероїні може стати для неї вирішенням всіх проблем. Тим більше що Меган, здається, була народжена для того, щоб зіграти Кейсі Хек з культового коміксу «Hack / Slash». Сама Кейсі не володіє ніякими суперсособностямі, але відмінно управляється з холодною зброєю. Одягнена в коротку спідничку і топік, вона полює на серійних маніяків. Компанію ж їй у цьому веселому справі становить гігант в протигазі, озброєний двома тесаками.

Міла Куніс

 
Ідеальна роль: Смерть

Весь світ дізнався про актрису Мілу Куніс завдяки екранізації відеогри «Макс Пейн». Після чого, за винятком ролі в «Книзі Ілая», вона намагалася зніматися виключно в романтичних комедіях. Нещодавно Куніс спробувала себе в блокбастері «Піднесення Юпітер» і після такого цілком може піти далі і з'явитися в якомусь супергеройському кіно. Головна гідність Куніс - зовнішність сусідської дівчини і відмінне почуття гумору. Відповідно, комікс повинен бути їй до пари. Тому ідеальним варіантом тут могла б стати персонаж на ім'я Смерть із серії коміків «Смерть: Висока вартість життя» і «Смерть: Час вашого життя» DC Comics. Про героїню майже нічого не відомо у нас, проте в США вона користується величезною популярністю, багато в чому завдяки подвійності самого коміксу. Адже незважаючи на страшенне ім'я, Смерть - дуже весела і безтурботна героїня, а історії про неї повні відмінного чорного гумору і є сумішшю готики, хоррора і комедії.

Олександра Даддаріо

 
Ідеальна роль: Вампірелла

У неї прекрасна зовнішність, за якою ховається щось одночасно невинне і порочне, і відмінні форми. Вона спокійно оголювалася в серіалі «Справжній детектив» і грала милу дівчину-фріка в комедії «Поховати колишню». Причому в останньому випадку в героїні Даддаріо легко можна було угледіти риси прихованої супергероїні. У неї, звичайно, не було ніяких надприродних здібностей, проте можна було легко нафантазувати, що її Олівія ночами закриває свій магазинчик, одягається в червоне бікіні і відправляється винищувати нечисть. Звучить, можливо, шалено, але це і є сюжет колись популярного коміксу про Вампіреллу. Згідно з ним, на Землю прилітав вампір на ім'я Влад (натяк на Дракулу) і його помічники, вони вбивали людей і намагалися перетворити все в хаос. Вампірелла ж заважала планам упирів. У компанії хлопця-землянина вона билася з Владом прямо на вулицях Нью-Йорка. У 1996 році режисер Джим Вайнорські вже зняв трешову версію цієї історії, але в ній тоді зненавиділи все: від звичайних глядачів до найвідданіших фанатів коміксу.

Блейк Лайвлі

 
Ідеальна роль: Чорна канарка

Лайвлі стала зіркою завдяки серіалу «Пліткарка», потім з'явилася в декількох прохідних фільмах, народила дитину і тепер, схоже, готова почати акторську діяльність з чистого аркуша. Першим її кроком в новому напрямоку стала драма «Вік Адалін», але щоб по-справжньому перезавантажити свою кар'єру, їй не завадило б зіграти в якомусь супергеройському кіно. Ідеальною роллю для акторки могла б стати Чорна канарка - ще один персонаж всесвіту DC Comics, якій давно пора на великі екрани. За образом Чорної канарки ховалося дві героїні - спочатку Діна Дрейк, а потім її дочка - Діна Лорел Ленс. Обидві були сексуальними блондинками і володіли високими навичками рукопашного бою. Але якщо у Дрейк цим всі суперздатності і обмежувалися, то її дочка могла також видавати руйнуючі сили звуки, а за допомогою «співу сирени» змушувала людей заснути. Блейк Лайвлі в подібному образі ми точно ще не бачили.

 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
#####