18
ЧЕР
2015

Олена Кравeць запрошує усіх у кіно

Актриса студії «Квартал 95» озвучила лиходійку у спін-оффі «Нікчемного Я»

У новій анімації від Universal Pictures «Посіпаки» відомі на весь світ жовті маленькі істоти шукають нового боса, і знаходять його в обличчі красивої та безжальної лиходійки Скарлет Противсіх, яка розмовлятиме в українських кінотеатрах голосом актриси «Кварталу 95» - Олени Кравець.
 
Кадр з мультфільму «Посіпаки»

Олена розповідає про свої враження від роботи над дубляжем анімації: «З одного боку, це не перший мій досвід роботи у дубляжі. З іншого - він саме перший у такому форматі: дубляжі головної ролі. Такої великої роботи в моєму арсеналі ще не було. До Скарлет Противсіх був равлик Берні з мультфільму «Турбо» - вона вічно жувала гумку і була такою... «пацанкою». І раптом - Посіпаки! Мої улюблені жовтопузики! І така яскрава роль! Та ще й персонаж-лиходійка, клас!! Не приховуватиму, я дуже хвилювалася під час роботи. Здавалася собі непереконливою і боялася, що не відповідаю характеру моєї героїні. Усі мої побоювання щезли один за одним завдяки команді студії LeDoyen та режисеру дубляжу Ользі Фокіній. Вона вірила у мене, ми ретельно розбирали кожну сцену, кожну репліку та емоцію. І коли у мене виходило особливо вдало, вона говорила: «Це просто приголомшливо, Лєночка!».
 
Кадр з мультфільму «Посіпаки»

Олена Кравець на сцені «Кварталу 95» має позитивний та легкий образ, а тут - роль лиходійки. Але Скарлет Противсіх - модниця, вона полюбляє дизайнерське вбрання і взагалі усілякі красиві речі. Цікаво, чи властиво це й Олені? Актриса розповідає: «Так, абсолютно точно! Скарлет у «Посіпаках» - дивовижна жінка! Властолюбна, цілеспрямована та безжальна, і у той самий час - яскрава, сексуальна, модна та сучасна! Ми схожі з нею в одному: ми жінки! Я також цілеспрямована, але, щоправда, не агресивна. І так само люблю модничати і гарно вдягатися, навіть не будучи королевою Англії», - жартує Олена.
 
Кадр з мультфільму «Посіпаки»

Олена Кравeць запрошує усіх у кіно та розповідає: «Я дивилася усі попередні частини «Нікчемного Я». Вперше цю анімацію показала мені донька, я була у захваті! Другу частину вже дивилася за власною ініціативою і не розчарувалася. Чого очікую від третього фільму? - Що глядачі у кінозалі будуть бачити й чути Скарлет Противсіх, а не Олену Кравець».
 
#####