19
ЧЕР
2015

Marvel, Sony і Paramount не поїдуть на Comic-Con

26-й Comic-Con відбудеться без презентацій від студій Marvel, Sony і Paramount

Найбільший конвент для шанувальників коміксів і кіно в Сан-Дієго Comic-Con в цьому році залишиться без презентацій від студій Marvel, Sony і Paramount. Заодно відвідувачам заборонили брати з собою палиці для селфі.
 
Comic-Con: Без Месників

Представники студій запевняють, що нічого проти конвенту не мають. Просто саме зараз у Sony і Paramount немає готового матеріалу, який вони могли б показати стражденним, а Marvel, котра востаннє пропускала Comic-Con в 2011 році, вже представляла свої проекти на спеціальному заході в жовтні минулого року.

Крім того, зараз у розпалі зйомки фільму «Перший месник: Велике протистояння», де зайняті багато акторів франшизи «Перший месник», і зупинка робіт спричинить за собою серйозні витрати.

 
Comic-Con: Без Джеймса Бонда

Зате Warner збирається представляти свої проекти за коміксами DC (Джесі Айзенберг вже підтвердив свою присутність на панелі по фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості») і обіцяє сюрпризи. Зустрінуться з фанами герої нових «Зоряних воєн» і фінальних «Голодних ігор».

Очікується, але поки не підтверджена участь проектів Fox «Фантастична четвірка» і «Люди Ікс: Апокаліпсис».

 
Comic-Con: З Суперменом

Цього року відвідувачам конвенту доведеться розлучитися при вході з «будь-якими пристроями, що віддаляють фотоапарат або телефон від руки». Інакше кажучи, організатори заборонили палиці для селфі. Також заборонені окуляри Google Glass, електронні сигарети і дрони. Мало хто насмілиться запустити літаючого робота з метою зйомки Бена Афлека великим планом.
 
Comic-Con: З Катніс Евердін

46-й Comic-Con пройде в Сан-Дієго з 9 по 12 липня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####