19
ЧЕР
2015

Том Генкс зніметься у Клінта Іствуда

Том Генкс зіграє у новому фільмі Клінта Іствуда

Схоже, Том Генкс знову отримає звання капітана, але на цей раз не вантажного судна, а пасажирського літака. Актор веде переговори зі студією Warner щодо своєї участі в драмі Клінта Іствуда про капітана Чеслі Салленбергера, що зумів посадити несправний літак на річку Гудзон.
 
На фото: Клінт Іствуд
 
Після того як «Американський снайпер» Іствуда став найбільш касовою стрічкою в американському прокаті за 2014 рік, режисер міг вибирати будь-який матеріал. У підсумку Клінт зупинився на історії з мемуарів Салленбергера, права на які продюсери Еллін Стюарт і Френк Маршалл придбали ще в 2010 році.

15 січня 2009 Чеслі Салленбергер був командиром екіпажу авіалайнера Airbus A320 рейсу 1549 авіакомпанії US Airways, який вилітав з нью-йоркського аеропорту Ла Гвардія в Шарлотт, штат Північна Кароліна. Після зльоту з аеропорту в північному напрямку літак на висоті 975 метрів зіткнувся зі зграєю канадських гусей, в результаті чого були пошкоджені і зупинилися обидва двигуни.

 
На фото: Чеслі Салленбергер

Салленбергер зміг розвернути літак над містом і приводнився на річку. Всі, хто знаходилися на борту, і члени екіпажу (155 осіб) залишилися живі.

Вважалося, що Клінт Іствуд сам зіграє Чеслі Салленбергера, або Саллі, як його звали, але режисер вибрав на цю роль Тома Генкса.

 
Том Генкс у майбутній стрічці «Шпигунський міст»

Нещодавно Генкс закінчив роботу в екранізації роману Дейва Еггерса «Голограма для короля» у режисера Тома Тиквера і втретє зіграв Роберта Ленгдона у фільмі «Інферно» по книзі Дена Брауна. Цього року актора можна буде побачити в трилері Стівена Спілберга «Шпигунський міст».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####