23
ЧЕР
2015

Майкл Кітон знову зніметься у фільмі по коміксу

Актор фільму «Людина-птах» відчує себе героєм коміксу «Уявні агенти»

Комікс «Уявні агенти» видавництва Boom! буде екранізований на студії Fox, причому головну роль зіграє Майкл Кітон, котрий нещодавно номінувався на «Оскар» за роль актора, якому обридло зніматися в коміксах.
 
На фото: Майкл Кітон

«Уявні агенти» - створення учасника Браяна Джонса і мексиканського художника Бачана. Сюжет базується на ідеї про те, що уявні друзі дітей насправді зовсім не вигадані, а дуже навіть справжні. Іноді вони виходять з-під контролю, і тоді за їх утихомирення береться організація IMAGINE.

 
Малюнок з коміксу «Уявні агенти»

У чомусь схожі на «Людей у ​​чорному», «Уявні агенти» розповідають про те, як ветеран IMAGINE з двадцятирічним стажем змушений брати шефство над молодим ентузіастом.

По всій видимості, Кітону запропонована роль старшого агента Дейва Стантерна, який "натаскує" новобранця Тері Сновгуза і навчає його тонкощам роботи з уявними друзями.

 
Малюнок з коміксу «Уявні агенти»

Студія Fox нещодавно придбала права на екранізацію коміксу і підшукує відповідних сценаристів.

Майкл Кітон не тільки зіграє одну з ролей, але і приєднається до продюсерського складу картини. Зараз Кітон зайнятий на зйомках біографічної драми «Засновник», а також прикріплений до блокбастеру «Кінг-Конг Острів черепа».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####