23
ЧЕР
2015

«День незалежності 2» отримав назву

Сиквел «Дня незалежності» обзавівся назвою

Сиквел блокбастера Роланда Еммеріха - «День незалежності» отримав назву «День незалежності: Відродження». Про це стало відомо під час онлайн-відеочату з режисером і акторами зі знімального майданчика.
 
Логотип фільму «День незалежності: Відродження»

У фільмі зайняті Ліам Гемсворт, Джесі Ашер, Майка Монро, Сел Ворд, а також ветерани франшизи Джефф Голдблюм, Білл Пуллман, Брент Спайнер і Джадд Херш.

 
Роланд Еммеріх на зйомках

Дія «Відродження» розвивається через 20 років після подій «Дня незалежності». Герої Вілла Сміта і Джеффа Голдблюма відбили напад інопланетян, і протягом двох десятиліть людство об'єднувалося для створення глобальної захисної системи з використанням інопланетних технологій, щоб надалі відбити будь-який напад з космосу.

 
Місячний тагач, на якому працює герой Гемсворта

Однак ніщо не здатне підготувати нас до просунутих і безпрецедентних за розмахом сил інопланетних загарбників. Тільки винахідливість деяких сміливих чоловіків і жінок зможе врятувати наш світ від повного вимирання.

Роланд Еммеріх так пояснив назву: «У фільмі події 20-річної давності називаються війною 96-го. Ми маємо справу з поствоєнним поколінням, яке об'єдналося. Дивитися, як весь світ в єдиному пориві дає відсіч одному ворогові, - це приголомшливо. Тому й відродження».

 
На фото: Білл Пуллман

За словами Голдблюма, його герой, вчений Девід Левінсон, тепер є директором нового проекту: «Моя робота - очолювати роботу по безпечного життя на цій чудовій планеті. Зіткнувшись з нападом інопланетян, тепер ми всі разом об'єднані однією метою. Межі більше нічого не значать. Ми працюємо разом».

 
На фото: Джефф Голдблюм

Героя Ліама Гемсворта звуть Джейк, він працює водієм місячного тягача, перебуваючи на аванпості нового проекту, розташованому на Місяці. «Він виявляється на тому кораблі не в найвеселіших обставинах. Під час першого нападу загинули батьки Джейка, і він у підсумку вступає в армію і стає льотчиком-винищувачем, причому одним з кращих. Але йому заважає власне роздулися его, і Джейк приймає помилкове рішення, яке ставить під загрозу людські життя. Так він отримує нову роботу на цьому місячному тягачі, який, по суті, є підйомником на Місяць».

 
На фото: Села Ворд

Села Ворд грає американського президента. На питання про те, чому її героїня відрізняється від президента у виконанні Білла Пуллмана, Ворд відповідає: «Вона зовсім інша. Політичний ландшафт повністю змінився. Ми стали більш агресивними і не боїмося застосовувати силу. Прости, Білл».

 
На фото: Майка Монро і Анджела Бейбі

Майка Монро грає дочку героя Пуллмана. За сюжетом вона працює з новим президентом в Білому домі: «Я також пілотую літак і вважаю, що досить крута. Хочеться, щоб тато мною пишався».

Приблизно те ж саме Джессі Ашер каже про свого героя, сина персонажа Вілла Сміта: «Він виріс у світі, який врятував його батько, і ви уявити собі не можете, як бути сином такого рятівника. Він живе в його тіні, але в цьому немає нічого поганого. Він користується тим, що є, і отримує з цього зиск».

 
На фото: Ліам Гемсворт і Джессі Ашер

З нового складу була відсутня тільки Шарлотта Генсбур. Крім того, було оголошено про участь у сіквелі китайської актриси Анджели Бейбі. Героїню свою артистка описує як «круту дівчину».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####