24
ЧЕР
2015

Ченнінг Татум ненавидить «Атаку кобри»

«Атака кобри» не стихія Ченнінга Татума

В інтерв'ю скандальному діджею Говарду Стерну Ченнінг Татум заявив, що не є прихильником фільму «Атака кобри», що дав йому одну з його перших ролей. Більше того, він його просто ненавидить.
 
На фото: Ченнінг Татум

Згідно Татуму, він був змушений зніматися у фільмі за контрактом зі студією Paramount і досі не приховує негативу по відношенню до бойовика. «Чесно кажучи, я, бл ***, ненавиджу цей фільм, - сказав Татум в інтерв'ю. - Мене змусили зніматися в ньому. Після "Тренера Картера" мені запропонували обов'язкову угоду на три фільми студії, а будучи молодим актором, ти з радістю на це погоджуєшся».

У міру дорослішання Ченнінг хотів зніматися в іншому кіно, але студія нав'язала йому «Атаку кобри». Коли актор не був у захваті, йому нагадали про контракт. За словами Татума, він був великим шанувальником серії іграшок, що опинилася в основі фільму і не хотів псувати персонажа. Більше того, Ченнінг не мітив на головну роль. Актор бачив себе в образі Snake-Eyes (його в підсумку зіграв Рей Парк).

 
Ченнінг Татум у фільмі «Атака кобри»

«Сценарій був слабкий. А мені не хотілося зніматися у фільмі за мотивами своїх дитячих захоплень. Я щоранку дивився мультики про G. I Joe. Мені не посміхалося зніматися, по-перше, в поганому фільмі, і, по-друге, я не був упевнений, що хочу грати G. I Joe», - говорить Ченнінг.

Однак Татум визнає, що «Атака кобри» став його квитком у велике кіно: «Я міг би зніматися, не знаю, в " Крику 5". Мені страшенно пощастило з цим фільмом, хоча його успіх і не відкрив ті двері, про які я мріяв. Тобі надсилають сценарій ще однієї "Атаки кобри" або іншого бойовика. Тобто не все так погано, звичайно. Але у тебе немає вибору. Ти або знімаєшся, або на тебе подають до суду».

 
Фільми типу «Супер Майка XXL» радують актора

Оригінальний фільм зібрав у світі більше 300 мільйонів доларів, а сиквел через чотири роки заробив 375 мільйонів. Для другої частини роль Татума довелося збільшити, що послужило однією з причин перенесення релізу майже на рік.

Треба сказати, що не тільки «Атака кобри» викликає у Ченнінга суперечливі почуття. Під час нещодавньої сесії питань і відповідей на сайті Reddit актора запитали про фільм «Піднесення Юпітер»: «Що це було?» «Хороше запитання, - відповів Ченнінг. - Я сам собі його задаю».

 
Ченнінг Татум у фільмі «Піднесення Юпітер»

Ченнінг Татум зараз знаходиться в прес-турі для розкрутки картини «Супер Майк XXL», яка вийде в Україні вже 9 липня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####