25
ЧЕР
2015

Названий новий виконавець ролі Людини-павука

Пітера Паркера зіграє Том Голланд

Пошуки актора на роль Людини-павука увінчалися успіхом. Британський актор Том Голланд, який знімався в драмі «Неможливе», приміряє червоно-синє трико. Новий фільм про Пітера Паркера буде ставити Джонатан Вотс, режисер хоррора «Клоун».
 
На фото: Том Голланд

Кілька молодих акторів жадали дістати заповітну роль. За деякими даними, це вдалося Асі Баттерфілду, але інформація про причетність артиста до проекту дуже швидко витекла в мережу і коштувала юнакові ролі.

Ім'я Тома Голланда фігурувало в списку претиндентів ще з квітня цього року. Актор був одним з найвідоміших в компанії після Баттерфілда. Нещодавно Тому виповнилося 19 років, а на його рахунку вже такі проекти, як «Неможливе» Хуана Антоніо Байона, «Як я тепер кохаю» Кевіна Макдональда і «У серці моря» Рона Говарда, де він знявся з Крісом Хемсвортом, виконавцем ролі Тора.

 
На фото: Том Голланд та Кріс Хемсворт

У своєму інстаграмі Голланд в останні дні публікував відео, які багато хто розцінив як натяки (ось кадр з відео).

 

Новоспечений Людина-павук дебютує у фільмі Marvel «Перший месник: Велике протистояння», а вже в 2017-му отримає свій власний фільм. За деякими даними, студії Sony і Marvel планують сюжетну арку на чотири фільми, які розкажуть про навчання Пітера Паркера в старших класах. Він уже укушений радіоактивним павуком, так що історію перетворення Пітера в супергероя нам дивитися втретє не доведеться. По тону фільми будуть схожі на картини Джона Хьюза, тобто студії збираються знімати кіно про дорослішання - з гумором, емоціями і супергеройством.
 
Джонатан Вотс, режисер другого перезапуску «Людини-павука»

19-річний Голленд стане наймолодшим виконавцем ролі Пітера Паркера. Тобі Магуайру на момент початку зйомок було 26 років, Ендрю Гарфілду - 28. Відзначимо також, що після Магуайра студія вибирає на роль уродженців Туманного Альбіону.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####