25
ЧЕР
2015

Емма Вотсон погодилась зіграти у «Сфері»

Емма Вотсон зніметься в екранізації роману
Дейва Еггерса

Після відходу Алісії Вікандер з екранізації роману Дейва Еггерса «Сфера», продюсерам знадобилося півтора місяця, щоб знайти нову актрису на головну роль. І хоча розмови про залучення Емми Вотсон вже йшли пару тижнів, актриса тільки зараз офіційно підписалася на участь у проекті.
 
На фото: Емма Вотсон

Емма зіграє Мей Голланд, випускницю коледжу, якій випадає шанс влаштуватися на роботу в «Сферу» - корпорацію, домінуючу в інтернеті. «Сфера», найбільша соціальна мережа в світі, стежить за всіма лайками і "шерами"; вона допомагає здійснювати покупки, підбирати партнерів, а тепер ще й може стати провідником людства в світ.

 
На фото: Том Генкс

У «Сфері» розроблена нова система бездротових камер, які здатні дуже довго транслювати зображення з будь-якої точки світу. Тестові камери надягають і на співробітників, включаючи Мей, і життя дівчини сильно змінюється, коли вона намагається хоча б раз опинитися поза пильного ока «Сфери».

 
Кадр з фільму «Повернення»

У «Сфери» троє батьків-засновників, але головний з них постійно ховається. На увазі тільки двоє. Ми припускаємо, що Том Генкс зіграє одного з них, тоді як трейди натякають, що актор отримав роль третього і самого замкнутого засновника корпорації. Враховуючи сюжет, Генкс зовсім не підходить за віком.

«Сферу» буде адаптувати і ставити Джеймс Понсольдт, відомий за підлітковій драмі «Захоплюючий час». Понсольдт називає Емму Вотсон однієї зі своїх улюблених актрис і вважає, що з її приходом «Сфера» багато придбає.

 
Кадр з фільму «Колонія Дігнідад»

До нового проекту Вотсон приступить після того як завершить роботу в казці «Красуня і чудовисько». Найближчим часом актрису можна буде побачити в драмах «Повернення» і «Колонія Дігнідад».

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####