26
ЧЕР
2015

Дуейн Джонсон поб'ється з горилою, ящером і перевертнем

Дуейн Джонсон протистоятиме мутантам

Екранізація відеоігри Rampage студії New Line, робота над якою розпочнеться влітку 2016 року, заручилася підтримкою зірки «Форсажу» Дуейна Джонсона.

Гра Rampage вийшла в 1986 році спочатку для ігрового автомата, а згодом перенесена на безліч платформ. Вважається однією з класичних ігор вісімдесятих.
 
Кадр з гри Rampage

Герої гри - Джордж, Ліззі і Ральф, звичайні американські громадяни, мутувавші після проведених над ними наукових експериментів. Перетворившись на величезних монстрів - горилу, ящера і перевертня, вони трощать міста і уряд змушений докласти всіх зусиль, щоб зупинити трійцю. Підозрюємо, що у фільмі на їх шляху встане непробивний Дуейн Джонсон, але подробиць не знаємо - сюжет тримається в таємниці.

Автор сценарію кіноверсії Rampage Раян Інгл, який доклав руку до тексту трилера «Повітряний маршал». Студія зараз підшукує режисера.

 
Дуейн Джонсон у серіалі «Гравці»

Очікується, що Джонсон приступить до зйомок після того як закінчить роботу в бойовику «Форсаж 8». Прямо зараз Дуейн зайнятий у комедії New Line «Центральна розвідка» з Аароном Полом.

На цьому тижні відбулася прем'єра серіалу «Гравці» за участю Дуейна Джонсона. Зараз ведуться переговори про продовження проекту на другий сезон.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####