26
ЧЕР
2015

Режисер «Ріо» придумав трилогію про монстрів

Нова трилогія про монстрів від режисера мультфільмів «Льодовиковий період» та «Ріо»

Карлос Салдана, постановник трьох фільмів анімаційної франшизи «Льодовиковий період» і двох мультфільмів «Ріо», цього тижня продав свою сценарну заявку на трилогію про монстрів студії 20th Century Fox.
 
На фото: Карлос Салдана

За деякими даними студія заплатила Карлосу 750 000 доларів за прийдешній гібрид ігрового та комп'ютерного кіно. Дія майбутньої трилогії буде розвиватися в світі криптозоології.

Криптозоологія - неакадемічний напрямок, предметом якого є цілеспрямований пошук тварин, що вважаються легендарними або неіснуючими, включаючи тварин, які в даний час вважаються вимерлими (як наприклад, динозаври); тварин, про яких розповідається в легендах і міфах (як наприклад, чупакабра або снігова людина); а також тварин, існування яких вважається неможливим у даній географічній місцевості з причини того, що вона знаходиться на значній відстані від ареалу їх природного проживання (як наприклад, фантомні кішки).

 
Кадр з мільтфільму «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів»

П'ятдесятисторінковий документ, складений Салданою, запустить франшизу на студії, яка давно працює з режисером. Чотири картини серії «Льодовиковий період» приніс Fox 2,8 мільярда доларів. П'ятий фільм вийде 15 липня 2016, але його, як і четвертий, Салдана тільки продюсує.

Дилогія «Ріо» про папугу, який не вмів літати, трохи недобрала у світовому прокаті до 1 мільярда доларів.

 
Кадр з мультфільму «Ріо»

Новий проект режисера називається «Тіні» і стане його дебютом в ігровому кіно.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####