29
ЧЕР
2015

EuropaCorp розробляє сиквели «Коломбіани» і «Люсі»

Сиквели «Коломбіани» і «Люсі» вже в розробці

На минулому тижні кінокомпанія Люка Бессона EuropaCorp оголосила про розробку низки фільмів, серед яких продовження трилерів «Коломбіана» і «Люсі».
 
Зої Салдана у фільмі «Коломбіана»

Триллер Олів'є Мегатона 2011 року «Коломбіана» оповідав про дівчину Каталію, яка в дитинстві зуміла втекти від бандитів, які вбили її сім'ю. З часом Кат виросла професійною найомницею і має намір знайти кілерів своїх батьків. Всі сліди ведуть до колумбійського наркобарона.

У головній ролі знімалася Зої Салдана. Картина з бюджетом в 45 мільйонів доларів зібрала в світовому прокаті 69 мільйонів.
 
Зої Салдана у фільмі «Коломбіана»

«Люсі» проявила себе набагато успішніше. Історія дівчини, яка використала свій мозок на 100 відсотків і перетворилася зі звичайної блондинки в геніальне і найнебезпечніше створіння на всій планеті, коштувала 40 мільйонів, а зібрала в світі майже 459 мільйонів доларів.

У режисерському кріслі знаходився сам Люк Бессон, головну роль зіграла Скарлетт Йоханссон.

 
Люк Бессон і Скарлетт Йоханссон на зйомках

В одному зі своїх торішніх інтерв'ю Бессон говорив: «Не уявляю, як можна зняти сиквел. Фільм не передбачає його. Якщо ми знайдемо щось досить хороше, може, і зніму, але зараз я не розглядаю це питання».

Збори «Люсі» чітко показують, що режисерові доведеться придумати що-небудь хороше, проте участь Скарлетт Йоханссон буде під великим питанням. Враховуючи успіх першого фільму, за роль у продовженні актриса має повне право вимагати збільшення гонорару, що може призвести до збільшення бюджету. А євротриллери EuropaCorp славляться своєю любов'ю до середніх за голлівудськими мірками бюджетам.

 
Скарлетт Йоханссон у фільмі «Люсі»

Сам Люк Бессон зараз зайнятий підготовкою до зйомок екранізації коміксу «Валер'ян і місто тисячі планет», яка вийде в прокат 21 липня 2017.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####