01
ЛИП
2015

Джеймс Ґанн хвалить «Людину-мураху»

Режисер «Вартових галактики» задоволений стрічкою «Людина-мураха»
 
Ім'я «Людина-мураха» міняти пізно, незважаючи на запитання Пола Радда в трейлері. Перші відгуки про стрічку були змішані, але режисер «Вартових галактики» Джеймс Ґанн називає фільм одним із своїх найулюбленіших проектів студії.
 
На фото: Джеймс Ґанн

Ґанна зрозуміти можна: колись його «Вартові галактики» викликали рівно таку ж реакцію. Задовго до релізу Marvel обіцяли перший провал в низці удач, але після виходу фільму питань більше не було. Вже кому, як не Ґанну, довіряти в плані оцінки фільмів.

 
«Людина-мураха»

Добре, можна не довіряти Ґанну, але почитайте, що він пише в Facebook:

«Мабуть, "Людина-мураха" - мій найулюбленіший фільм Marvel після "Залізної людини" (не рахуючи того, до якого я маю відношення). Чесно вам кажу: кіно - просто бомба! Після перегляду я був у відмінному настрої. Фільм не затягнутий, він страшенно смішний і дуже сердечний. Він не грузне в павутині науково-фантастичного концепту, як інші сучасні фільми, залишаються простими і елегантними.

Пол Радд відіграє дуже тонко, він харизматичний і веселий. Дивно, як здорово він вписався в роль сучасного супергероя (непотрібнbq факт: Пол - наймиліший хлопець, бо ми з ним зустрічалися з однією і тією ж дівчиною в коледжі, але я все одно обожнюю його).

 
Пол Радд у фільмі «Людина-мураха»

Майкл Пенья віджигає! Цей фільм зробить його великою зіркою. Моя давня подруга Джуді Грір (вона грала Смертоносну дівчину мого Мінутмена у фільмі "Незвичайні" багато років тому) чудова в невеликій ролі. І Майкл Дуглас просто відмінний. Думаю, раз вся кар'єра Пейтона Ріда привела його до створення такого вправного, легкого і класного фільму, значить, він все правильно робив. Незважаючи на те, що Едгар Райт пішов з проекту, його дух витає по всьому фільму, і йому, поза сумнівом, всі повинні бути вдячні.

Я вийшов з кінотеатру щасливою людиною. Часто я дивлюся фільми своїх знайомих і думаю: ну ладно, нічого так. А в цьому випадку неймовірно здорово любити фільм точно так само, як і його творців».

 
Кадр з фільму «Людина-мураха»

Джеймс Ґанн зараз працює над картиною The Belco Experiment, після чого візьметься за продовження «Вартових галактики».

«Людина-мураха» вийде на українські екрани 16 липня.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####