03
ЛИП
2015

Зірки «Ганнібала» звільнені від контрактів

Зйомки четвертого сезону серіалу «Ганнібал» опинилися під питанням

Поки серіал «Ганнібал» підшукує собі новий притулок, виконавці головних ролей Мадс Міккельсен і Г'ю Денсі стали вільними і можуть братися за будь-які інші проекти.

На цьому тижні у акторів минули контракти, а продюсерська компанія «Ганнібала» Gaumont International Television не стала відновлювати їх.

 
Мадс Міккельсен і Г'ю Денсі в серіалі «Ганнібал»

Нагадаємо, що півтора тижні тому канал NBC прийняв рішення більше не купувати серіал (кожна серія обходилася каналу в 187 000 доларів). Таким чином, його продовження на четвертий сезон опинилося під питанням.

Інша справа, що «Ганнібал» знімається не на NBC, а тому назвати його закритим можна з невеликою натяжкою. Втім, пошуки нового будинку для проекту - справа не найпростіше.

 
На зйомках серіалу «Ганнібал»

У серіала домовленість з Amazon на ексклюзивний стрімінг, тому про перехід на платформи типу Netflix або Hulu не може бути й мови. Що ще важливіше, Браян Фуллер, який працював над «Ганнібалом» три сезони, розробляє серіал «Американські боги» для каналу Starz. Коли Фуллер завершить перший сезон «Богів», він зможе повернутися до «Ганнібалу», але пройде чимало часу.

Поки у Мадса Міккельсена і Г'ю Денсі є час, вони можуть зніматися в інших проектах. Наприклад, Міккельсена можна зараз спостерігати в новому кліпі Ріани.

 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад; kinobox.in.ua
#####