07
ЛИП
2015

Рейчел МакАдамс може стати подругою доктора Стренджа

Головну жіночу роль у фільмі «Доктор Стрендж» може виконати Рейчел МакАдамс
 
Наближається Comic-Con, а значить, кількість чуток про прийдешні проекти студій-мейджорів посилюються. Наприклад, сьогодні можна обговорити слух про запрошення Рейчел МакАдамс на головну жіночу роль у фільмі «Доктор Стрендж».
 
На фото: Рейчел МакАдамс

Сайт Heroic Hollywood з посиланням на джерело в Лос-Анджелесі повідомляє, що МакАдамс, яку зараз можна побачити у другому сезоні серіалу «Справжній детектив», отримала пропозицію зіграти головну жіночу роль у фільмі студії Marvel «Доктор Стрендж».

Відзначимо, що головну роль в картині зіграє Бенедикт Камбербетч, а в ролі його наставниці з'явиться Тільда ​​Свінтон - автори фільму на чолі з режисером Скоттом Дерріксоном прийняли рішення змінити стать старійшини, який перетворює малоприємного хірурга на справжнього героя.

 
Доктор Стрендж та Клеа у коміксах

Якщо МакАдамс дійсно пропонують головну жіночу роль, то можна припустити, що це Клеа, учениця і кохана Стренджа. По материнській лінії Клеа пов'язана з расою енергетичних істот Фелтайн. Вона - дочка чаклунки Умар і племінниця демонічного тирана Дормамму. Клеа була правителькою Темного вимірювання, з якого був вигнаний Дормамму і яке він згодом завоював.

Зйомки «Доктора Стренджа» розпочнуться в Лондоні в листопаді цього року. Реліз фільму намічений на 4 листопада 2016-го.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####