08
ЛИП
2015

«Зоряні війни» отримають спін-офф про Хана Соло

Хан Соло з «Зоряних воєн» отримає власний фільм

Режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер очолять новий проект франшизи «Зоряні війни», який розповість про молодість Хана Соло. Також з'явилися чутки, що в спін-оффі під назвою «Ізгой» візьме участь персонаж - Дарт Вейдер.
 
Хан Соло

За інформацією The Hollywood Reporter, постановники «Лего. Фільму», «Мачо і ботана» і мультфільму «Мінлива хмарність, часом фрикадельки» напишуть сценарій, спродюсують і знімуть картину про молодого Хана Соло, чию роль в основних епізодах виконує Гаррісон Форд. Разом з Лордом і Міллером над сюжетом працюватимуть Лоуренс Кездан і Джон Кездан.

 
На фото: Філ Лорд і Крістофер Міллер

Не варто плутати фільм з іншими спін-оффами. Також в розробці знаходяться «Ізгой» з Фелісіті Джонс і ще один проект, над яким раніше працював Джошуа Транк. За чутками, він буде присвячений Бобі Фетту.
 
Хан Соло у четвертому епізоді

Очікувана дата прем'єри картини про Хана Соло - 25 травня 2018. Поки не зрозуміло, як зайнятість у проекті відіб'ється на графіку Філа Лорда і Крістофера Міллера. Постановники приписані до сольного фільму про супергероя Флеша, чий реліз теж намічений на 2018-й. Ймовірно, Warner Bros. доведеться шукати заміну. Також дует працює над анімаційним проектом про Людину-павука для Sony, але залученість в нього не настільки висока.

Новину про Дарта Вейдера повідомив портал Birth Movies Death. Відповідно до джерел ресурсу, Вейдер не буде головним лиходієм в «Ізгої», але він зіграє важливу роль у розвитку подій.

 
Дарт Вейдер

Картина Гарета Едвардса «Зоряні війни: Ізгой» стане першою частиною в серії антологій франшизи, а її дія буде розвиватися між третім і четвертим епізодами. Головні ролі виконують Фелісіті Джонс і Дієго Луна, образ антагоніста приміряє Бен Мендельсон. Реліз фільму відбудеться 16 грудня 2016 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####