09
ЛИП
2015

Маріса Томей порідниться з Пітером Паркером

Маріса Томей зіграє тітоньку Пітера Паркера

Визначившись з виконавцем ролі нового Людини-павука, Marvel і Sony взялися за пошуки актриси, яка зіграє тітоньку Мей, яка виховала Пітера Паркера. Інсайдери повідомляють, що студії запросили в черговий ребут супергеройської франшизи Марісу Томей.
 
На фото: Маріса Томей

За словами одних джерел, близьких до проекту, пропозиція зірці «Березневих ід» було зроблено тільки в кінці минулого тижня. Однак Hollywood reporter
наполягає на тому, що переговори з актрисою вже перейшли у фінальну стадію, а перша поява Томей в образі відбудеться в фільмі «Перший месник: Велике протистояння», де дебютує і Том Голланд, обраний в якості нової інкарнації Людини-павука.
 
Розмарі Гарріс в фільмі «Людина-павук» Сема Реймі

У попередніх фільмах франшизи тітку Мей грали лауреатка «Золотого глобуса» Розмарі Гарріс і двічі володарка премії «Оскар» Саллі Філд. 50-річна Маріса Томей, яка виявиться наймолодшою ​​виконавицею цієї ролі (її колегам на момент зйомок було 75 і 66 років відповідно), також відзначена призом Американської кіноакадемії, і безумовно вписується в традицію Sony зазивати на пост родички Пітера Паркера титулованих артисток.
 
Саллі Філд у фільмі Марка Вебба

Перезапуск «Людини-павука» вийде в прокат 28 червня 2017-го. Режисером картини виступить Джонатан Воттс, який також напише сценарій стрічки в співавторстві з іншим кінематографістом (студії поки знаходяться в пошуку кандидата).
 
Маріса Томей у майбутньому фільмі «Любіть Куперів»

Маріса Томей цього року можна буде побачити в «Дівчині без комплексів» і «Любіть Куперів». В даний час актриса знімається у «Великій грі на пониження».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад; kinobox.in.ua
#####