15
ЛИП
2015

Тарсем Сінгх потрапить в Смарагдове місто

Режисер трилера «Ціна безсмерття» візьметься за серіал «Смарагдове місто»

Індійський режисер Тарсем Сінгх зніме для NBC десять епізодів серіалу «Смарагдове місто», переосмисливши відому казкову історію Лаймена Френка Баума в більш похмурому ключі.
 
На фото: Тарсем Сінгх

Телемережа анонсувала проект ще в січні минулого року і навіть презентувала його влітку 2014-го на конвенті Comic-Con. Тоді виробництвом фентезі курирував Джош Фрідман, автор текстів для другого і третього «Аватарів». Але пізніше стало відомо, що у канала і продюсера не зійшлися погляди на історію і «Смарагдове місто» був відкладений. Деякі аналітики індустрії припустили, що кінематографіст може зробити серіал на іншому майданчику, проте близько трьох місяців тому NBC назвав ім'я нового шоураннера. Ним став Девід Шульнер («Королі», «Будинок на околиці»).

 
На фото: Девід Шульнер

У минулий вівторок сценарист оголосив у своєму твіттері про притягнення Тарсема Сінгха до постановки проекту, який розповість про двадцятирічну Дороті Гейл, у пошуках слідів своєї біологічної матері проникаючої в якесь похмуре підземелля десь на Середньому Заході. Будучи оточеною співробітниками служби безпеки, вона змушена перервати свою місію і ретируватися, по дорозі вкравши поліцейську собаку. Однак, втікаючи, вночі героїня потрапляє в торнадо, який переносить дівчину в легендарну країну Оз, тепер охоплену темною магією і кривавою війною за владу.
 
Раян Рейнольдс у фільмі «Ціна безсмерття»

Поки не повідомляється, коли Тарсем Сінгх приступить до зйомок «Смарагдового міста». Останньою режисерською роботою індійця був фантастичний трилер «Ціна безсмерття» з Раяном Рейнольдсом, що виходить в Україні 30 липня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####