20
ЛИП
2015

Перезапуск «Людини-павука» знайшов сценаристів

Нові сценаристи «Людини-павука»

Режисерсько-сценарний дует Джон Френсіс Дейлі і Джонатан М. Голдштейн обрані студією Sony для твору нової картини про Людину-павука. Раніше студія розглядала їх як постановників фільму, але цю роботу отримав Джонатан Воттс.
 
На фото: Джон Френсіс Дейлі і Джонатан М. Голдштейн

Дейлі і Голдштейн працювали над сценаріями комедій «Нестерпні боси», «Неймовірний Барт Вандерстоун» і «Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2». Цього року можна буде побачити їх режисерський дебют, картину «Канікули», яка вийде на українські екрани 27 серпня.

Сценарій став третім кроком студії по роботі над третьою інкарнацією Пітера Паркера. Першим ділом був знайдений виконавець ролі (ним став британець Том Голланд), потім режисер (Джонатан Воттс), і, нарешті, у продюсерів (Емі Паскаль і Кевін Файг) дійшли руки до сценаристів.

 
Людина-павук у коміксах

Як відомо, третя версія історії Людини-павука не буде пояснювати його походження, а зосередиться на шкільні проблеми Пітера Паркера. Продюсери обіцяли повести франшизу в сторону фільмів Джона Х'юза, а не розповідати в черговий раз про екскурсію з укусом павука.

Том Голланд вперше з'явиться в образі Людини-павука у фільмі «Перший месник: Велике протистояння», а вже потім його можна буде побачити в повнометражному фільмі. Також в третьому фільмі про капітана Америка дебютує і Маріса Томей, що отримала роль тітоньки Мей.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####