21
ЛИП
2015

«Ксена - принцеса-воїн» отримає нову версію

NBC розробляє ребут серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

Через двадцять років після прем'єри серіалу «Ксена - принцеса-воїн», що став спін-оффом «Дивних мандрів Геракла», продюсери NBC і NBCUniversal розшукують сценариста для запланованого перезапуску історії про безстрашну войовницю.
 
 Кадр з серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

Новозеландський серіал «Ксена - принцеса-воїн» прожив шість сезонів з 1995 року. Серед його розробників режисер Сем Реймі, який приписаний і до нової версії. Сама Ксена вперше з'явилася в серіалі «Дивовижні мандри Геракла» і повинна була загинути в третій своїй появі. Однак персонаж настільки сподобався глядачам, що для нього створили окремий серіал.
 
 Кадр з серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

Сюжет «Ксени» являє собою своєрідний симбіоз елементів греко-римської міфології, легенд інших народів і фантазії сценаристів. У минулому Ксена була безжалісною вбивцею. Її армія знищувала все, що траплялося на шляху. Її люди спалювали і грабували села, вбивали людей. Вона не знала, що таке жалість і співчуття. Але волею сценаристів Ксена вирішує встати на шлях добра, захищати слабких і боротися зі злом.

Перезапуск серіалу, який зробив зіркою Люсі Лоулесс, повинен представити глядачеві героїню нового покоління. За словами продюсерів, вони шукатимуть актрису з харизмою Лоулесс і розумом Катніс Евердін з «Голодних ігор».

 
 Кадр з серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

За словами інсайдерів, участь Люсі Лоулесс планується, причому як в кадрі, так і за кадром. Швидше за все, актрисі запропонують продюсерський пост.

Очікується, що нова «Ксена» вийде в ефір у 2016 році.
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinopoisk.ru
#####