24
ЛИП
2015

Нові актори у «Кінг Конг: Острів черепа»

Рассел Кроу і Брі Ларсон відправляються на
«Острів Черепа»

Актриса Брі Ларсон отримала головну жіночу роль у фільмі «Кінг-Конг Острів черепа», до якого приписаний Том Хіддлстон. Незважаючи на те, що з проекту нещодавно вибули Дж. К. Сіммонс і Майкл Кітон, він продовжує рухатися до глядача. Ведуться переговори з Расселом Кроу.
 
На фото: Том Хіддлстон

Студія Legendary намагається знайти заміну Сіммонсу і Кітон якомога швидше. Початок зйомок «Острова черепа» і так вже було перенесено з осені на зиму. Затягувати далі не можна - прем'єра призначена на 9 березня 2017 року.

Як і раніше залишається в проекті Том Хіддлстон, приписаний до нього з перших днів його оголошення. Про сам фільм практично нічого не відомо, крім того, що він повідає про острів, де була знайдена велетенська горила.

 
На фото: Брі Ларсон

Головну жіночу роль зіграє Брі Ларсон, відома за фільмами «Захоплюючий час», «Пристрасті Дон Жуана» і «Короткий термін 12». Цієї осені її можна буде побачити в комедії «Дівчина без комплексів».

Рассел Кроу поки не читав сценарій, оскільки чекає його нову версію, тому формальної пропозиції актор не отримував. Однак те, що його ім'я вже з'явилося в трейдах, означає серйозні наміри двох сторін.

 
На фото: рассел Кроу

Ставити проект «Кінг Конг Острів черепа» буде Джордан Воґт-Робертс, режисер фільму «Королі літа».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####