28
ЛИП
2015

«Американська історія жахів» завербувала Наомі Кемпбелл

Британська супермодель зіграє в серіалі

45-річна британська супермодель Наомі Кемпбелл стала останнім поповненням в акторському складі п'ятого сезону серіалу «Американська історія жахів», що має на цей раз підзаголовок «Готель».
 
На фото: Наомі Кемпбелл

В чергове пришестя хоррор-антології Райна Мерфі зіграють Сара Полсон, Кеті Бейтс, Анджела Бассетт, Еван Пітерс, Вес Бентлі, Хлоя Севіньї, Деніс О'Хер, Фінн Віттрок, Лілі Рейб, Метт Бомер, а також Леді Гага і Шайєнн Джексон.
 
Кадр з серіалу «Американська історія жахів»

Кемпбелл втілить образ фешн-редактора, яка заплатить надто високу ціну за свою критику. Її постійними партнерами по екрану будуть Гага і Бассетт. Зйомки сцен за участю модної ікони стартують на цьому тижні. Робота над «Готелем» почалася раніше в Лос-Анджелесі. Вихід 13 серій запланований на жовтень 2015-го.
 
Кадр з серіалу «Американська історія жахів»

Попередній сезон антології отримав найвищий глядацький рейтинг в історії серіальних показів на каналі FX. Цього року проект знову номінований на премію «Еммі», у тому числі в категорії «Кращий міні-серіал», причому в розділі «Краща актриса другого плану в міні-серіалі або телевізійному фільмі» «Американська історія жахів» окупувала відразу три рядки (на нагороду тут претендують Бассетт, Полсон і Бейтс).
 
Наомі Кемпбелл у серіалі «Імперія»

Наомі Кемпбелл найбільше відома телеглядачам за реаліті-шоу Face і появі в п'яти епізодах серіалу «Імперія».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####