29
ЛИП
2015

Річарда Лінклейтера кличуть у «Проект "Розі"»

Режисер «Юності» може зняти фільм
з Дженніфер Лоуренс

 
Оскільки Філ Лорд і Крістофер Міллер офіційно покинули драмеді «Проект "Розі"», переключившись на спін-офф «Зоряних воєн», Sony підшукує нового постановника для картини з Дженніфер Лоуренс у головній ролі. Режисерське крісло стрічки може зайняти Річард Лінклейтер.
 
Філ Лорд і Крістофер Міллер не знімуть драму

Поки немає абсолютної впевненості в тому, що автор «Юності» займеться фільмом. Кінематографіст вельми розбірливий у своїх проектах і прагне братися лише за ті роботи, над якими буде мати великий творчий контроль. Однак дует постановника і однією з найзначніших молодих зірок Голівуду виглядає вражаючим вже на стадії обговорення.
 
На фото: Річард Лінклейтер

Картина, нагадаємо, заснована на книзі австралійського письменника Грема Сімсіона, що оповідає про талановитого, але нелюдимого професора генетики. Вирішивши нарешті створити сім'ю, він запускає дослідницький проект «Дружина», чиєю метою є підбір ідеальної дівчини, що виключає претенденток зі шкідливими звичками. Барменша Розі Джермен, що зустрічається вченому, якраз являє собою носительку всіх тих якостей, які йому ненависні.
 
Кадр з фільму «Юність»

Останнім варіантом сценарію драмеді займалися Скотт Нейстадтер і Майкл Х. Вебер, автори «500 днів літа», також адаптували роман, за яким було знято хіт «Винні зірки».

Річард Лінклейтер відносно недавно завершив роботу над комедією «Про що я й кажу», чий реліз був днями перенесений компанією Paramount на квітень 2016-го. Картина являє собою свого роду духовне продовження «Під кайфом і в сум'ятті» і розповідає про один уїк-енді з життя новачка коледжу та пітчера бейсбольної команди. Дія фільму відбувається в Техасі 1980-х.

 
На фото: Дженніфер Лоуренс

У лютому постановник звернув свій погляд на екранізацію бестселера Марії Семпл «Куди ти пропала, Бернадетт?» для Annapurna Pictures, але статус участі Лінклейтера в проекті невідомий.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####