29
ЛИП
2015

Томмі Лі Джонс приєднується до борніани

Томмі Лі Джонс зіграє у фільмі про Джейсона Борна

Ветеран Голлівуду Томмі Лі Джонс влився в акторський склад нового фільму франшизи про Джейсона Борна, де до ролі агента знову повертається Метт Деймон.
 
На фото: Томмі Лі Джонс

Подробиці сюжету картини, чиєю постановкою займеться Пол Грінграсс, режисер двох частин серії, залишаються невідомими, але передбачається, що зірка «Старим тут не місце» втілить образ старшого офіцера ЦРУ. До Джонса схожі ролі в борніані виконували Кріс Купер, Браян Кокс, Девід Стретейрн і Едвард Нортон.
 
На фото: Алісія Вікандер

Ключових жіночих персонажів у стрічці зіграють Алісія Вікандер і Джулія Стайлз, яка з'являлася у всіх трьох епізодах франшизи, де був задіяний Деймон.
 
На фото: Джулія Стайлз

Сценарій екшна написаний Крістофером Раусом, що працював над «Перевагою Борна» і «Ультиматум Борна». Продюсирують проект Френк Маршалл («Світ Юрського періоду»), Джеффрі М. Вейнер («Еволюція Борна»), Грегорі Гудман («Люди Ікс: Перший клас»), Грінграсс і знову ж Деймон. Виробництво стартує в кінці цього літа, а в прокат фільм вийде 29 липня 2016-го.
 
Кадр з фільму «Місцевий»

Томмі Лі Джонса востаннє можна було побачити у вестерні «Місцевий», знятому самим актором. У майбутньому році зірка постане у трилері «Злочинець» з Кевіном Костнером.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####