30
ЛИП
2015

Том Круз анонсував фільм «Місія неможлива 6»

Шосте пришестя агента Ітана Ханта
вже знаходиться в розробці

Промотуючи стартуючу на цьому тижні картину «Місія неможлива: Нація ізгоїв», Том Круз заявив про старт роботи над шостою частиною успішної франшизи.
 
На фото: Том Круз

Виступаючи в The Daily Show Джона Стюарта, актор зізнався, що зйомки нового фільму почнуться, найімовірніше, вже наступного літа. Передбачається, що питання зі сценарієм, вибором кандидатури режисера і кастингом будуть вирішуватися без зволікання, а це означає, що чергова «Місія» може опинитися в кінотеатрах набагато раніше, ніж її попередниці.

 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

Нагадаємо, свого часу друга серія пригод агента Ітана Ханта у виконанні Круза вийшла через чотири роки після першої, що з'явилася на світ в 1996-му. Тріквел франшизи постав перед глядачами тільки через шість років після цього, а «Протокол "Фантом"» добрався до аудиторії після п'яти з половиною років. На «Націю ізгоїв» у Paramount пішло 3,5 роки.
 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

При сумарних зборах «Місії», що перевищують 2,1 мільярда, зрозуміле бажання студії і Круза прискоритися у виробництві шостої стрічки. П'ятий фільм в серії, що має бюджет в 150 мільйонів доларів, в найближчий уїк-енд стартує на сорока територіях. У картині Крістофера МакКуоррі зіграли Ребекка Фергюсон, Джеремі Реннер, Алек Болдуін, Вінг Реймз і Саймон Пегг.

Том Круз зараз зайнятий у виробництві трилера  Mena Дага Лаймана.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####