31
ЛИП
2015

«Гамбіт» може розпрощатися з Ченнінгом Татумом

Ченнінг Татум передумав ставати Гамбітом

Fox вже перебувала в процесі кастингу молодих актрис для прийдешнього коміксу «Гамбіт» і розглядала кандидатуру Леа Сейду, коли з'ясувалося, що режисерові Руперту Вайатту, схоже, доведеться підшукувати нового виконавця головної ролі у фільмі.
 
На фото: Леа Сейду

Джерело, близьке до команди картини, заявив, що компанія веде активні дискусії з зіркою «Супер Майка». Ситуація повинна вирішитися найближчим часом, оскільки реліз стрічки намічений на жовтень 2016 року. На даний момент поки не відомо, чи планують актор і його діловий партнер Рід Каролін повністю покинути проект. Можливо, обидва збережуть за собою продюсерські функції.

 
На фото: Ченнінг Татум

Тривожні новини з табору «Гамбіту» здаються тим дивніше, бо Ченнінг неодноразово зізнавався в любові до персонажа і отримав роль в 2014-му після публічного вираження зацікавленості в участі в коміксі. У липні цього року актор з'явився в Сан-Дієго на конвенті Comic-Con, де представив офіційний логотип фільму.
 
Ченнінг Татум на Comic-Con

Причиною відмови Татума від проекту є, як дехто вважає, великі режисерські амбіції молодої зірки. Ченнінг збирається дебютувати на ниві постановки з картиною  Forgive Me, Leonard Peacock. Ймовірно, йому потрібно більше часу на підготовку до цієї події.
 
Гамбіт у коміксах

Відзначимо, що на днях стало відомо, що бюджет стрічки досягне суми в 150 мільйонів.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####