03
СЕР
2015

Аса Баттерфілд зіграє у фільмі про колонізацію Марса

Аса Баттерфілд стане першою народженою
на Марсі людиною

Брітт Робертсон, Гарі Олдман і Карла Гуджино приєдналися до Аси Баттерфілда в поки що безіменну міжгалактичну романтичну історію, сюжет якої розгортатиметься в епоху освоєння планет.
 
На фото: Аса Баттерфілд

Персонаж зірки «Хранителя часу» - перша людина, що з'явився на світ на Марсі (його мати-астронавт померла при пологах). Виріс в секретній експериментальнійї колонії на Червоній планеті, він через роки зав'язує онлайн-знайомство з дівчиною, що живе в штаті Колорадо, і вирішує відправитися через Всесвіт на Землю, хоча тамтешня гравітація загрожує його здоров'ю.

 
На фото: Брітт Робертсон

Брітт Робертсон втілить образ екранної коханої Аси Баттерфілда. При цьому невідомо, кого виконають Олдман і Гуджино.

 
На фото: Гарі Олдман

У режисерському кріслі проекту компанії STX Entertainment знаходиться Пітер Челсом («Давайте потанцюємо», «Хана Монтана: Кіно», «Подорож Гектора в пошуках щастя»). Аллан Лоб написав сценарій, заснований на оповіданні, створеному ним спільно з Річардом Льюїсом і Стюартом Шиллі. Тінкер Ліндсей і сам постановник підготовлювану картини пройшлися по тексту автора «Волл-стріт: Гроші не сплять».

 
На фото: Карла Гуджино

18-річного Баттерфілда в майбутньому році можна буде побачити у фентезі «Будинок дивних дітей». Гарі Олдман востаннє з'являвся на українських екранах у фільмі «Світанок планети мавп», Карла Гуджино - в «Розломі Сан-Андреас», а Брітт Робертсон - у фантастиці «Земля майбутнього: Світ за межами».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####