03
СЕР
2015

Lionsgate займеться повнометражним ігровим «Наруто»

«Наруто» може обзавестися повнометражною ігровою версією

Популярна японська манга «Наруто», що поклала початок однойменному аніме-серіалу, сподобалася Голлівуду. Студія Lionsgate веде переговори щодо купівлі прав на ігрову екранізацію історії і вже підшукала постановника для проекту.
 
Кадр з аніме-серіалу «Наруто»

Адаптацією може зайнятися Майкл Грейсі, колишній фахівець з візуальних ефектів, впродовж деякого часу намагається дебютувати в режисурі. Кінематографіст приписаний до декількох фільмів, що знаходяться в розробці, зокрема до байопіку Елтона Джона «Людина-ракета» і біографічного «Найбільшого шоумена Землі» про антрепренера Фінеаса Барнума.

Манга - першоджерело автора та ілюстратора Масасі Кісімото, вперше опублікована в 1997 році і розійшлася тиражем понад 200 мільйонів копій, розповідає про підлітка Наруто, який мріє здобути загальне визнання, стати ніндзя і новим главою свого поселення.

 
Кадр з аніме-серіалу «Наруто»

У 2002-му цикл коміксів перетворився в аніме, протривало 220 епізодів і отримало сиквел в 2007-му. На додаток до цього з'явилося десять повнометражних мультфільмів про Наруто.

У продюсерах ігрової кіноверсії числиться Аві Арад («Залізна людина», «Фантастична четвірка»), також задумав перенести на великий екран аніме «Привид в обладунках». Постановкою цього проекту відає Руперт Сандерс, а головна роль запропонована Скарлетт Йоханссон.

 
Кадр з аніме-серіалу «Наруто»

Голлівуд періодично виявляє інтерес до оригінального японському матеріалу, проте складно назвати вдалими спроби його адаптації. Досить згадати, наприклад, «Кулак Північної зірки» і «Драконівські перли». Крім того, популярний «Зошит смерті» ніяк не може отримати зелене світло від студії Warner, яка після тривалої розробки заморозила екранізацію аніме «Акіра».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####