04
СЕР
2015

Претенденти на роль Робін Гуда

Lionsgate розшукує Робін Гуда

Через два місяці після того, як у «Робін Гуда» компанії Lionsgate з'явився режисер, студія приступила до підбору виконавця головної ролі, випереджаючи за виробничим темпам інші проекти про уславленого лісового розбійника, що знаходяться в розробці в Голлівуді.
 
Джек Х'юстон у фільмі «Найдовша подорож»

У шорт-листі найбільш ймовірних кандидатів зараз фігурує п'ять імен. Найстарший з фаворитів - 32-річний Джек Х'юстон, якого навесні можна було побачити в мелодрамі «Найдовша подорож». Зірка «Підпільної імперії» в майбутньому році буде виконувати соло в «Бен Гурі» Тимура Бекмамбетова.
 
Ніколас Холт у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву»

Двоє інших претендентів - 25-річні британці Ніколас Холт («Шалений Макс: Дорога гніву», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього») і Тайрон Еґертон, чию кар'єру підштовхнув успіх шпигунського кінокоміксу «Kingsman: Таємна служба». Якраз прийдешній запуск сиквела стрічки Меттью Вона може перешкодити потенційному участі молодого артиста в зйомках «Робін Гуда». Робочий графік Холта, втім, також загрожує стати проблемою для студійних босів, бажаючих відправити Ніколаса в Шервудський ліс.
 
Тайрон Еґертон у фільмі «Kingsman: Таємна служба»

23-річний американець ірландського походження Джек Рейнор, який зіграв у четвертих «Трансформерах», вже встиг, на відміну від своїх колег, пройти прослуховування на роль легендарного героя, що дає йому деяку фору перед іншими. Нарешті, п'ятий кандидат - зірка «Того, що біжить лабіринтом» Ділан О'Браєн.
 
Джек Рейнор у четвертих «Трансформерах»

Постановником картини виступить Отто Баферст, який доклав руку до кримінальної теледрами «Гострі козирки». Сценарій написав Джобі Харольд, відповідальний за текст для «Лицарів Круглого столу» Гая Річі. За своїм духом фільм буде відсилати до «Темного лицаря» і розповість про те, як Робін Гуд після повернення додому після хрестових походів виявляє Шервуд охопленим корупцією і злом. Згодом він збирає групу знаходяться поза законом персонажів, щоб взяти ситуацію під контроль.

Продюсирують стрічку Леонардо ДіКапріо і його компанія Appian Way. Виробництво передбачається запустити в першому кварталі 2016 року.

 
Ділан О'Браєн у фільмі «Той, що біжить лабіринтом»

На сьогоднішній день ще як мінімум три проекти про лісового розбійника готуються в Голлівуді. Warner планує картину про Робін Гуда спільно з Деном Ліном («Шерлок Холмс»), Sony купила сценарій власного «Гуда» у Корі Гудмана і Джеремі Лотта (сума угоди склала мільйон доларів), розраховуючи уявити суміш історичного кіно і екшна в стилі «Форсажу» або «Місія неможлива», а Disney задумала версію під назвою «Ноттінгем і Гуд», описувану як сімейний пригодницький фільм у форматі «Піратів Карибського моря». Але, безсумнівно, варіант Lionsgate може опинитися на екранах кінотеатрів швидше інших.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####