06
СЕР
2015

Ронда Роузі зніметься в біографічному фільмі

Ронда Роузі зніметься в байопіку імені себе

Чемпіонка UFC Ронда Роузі продовжує посилювати свою присутність в кінематографі. Спортсменка збирається знятися в біографічній картині, присвяченій її житті і кар'єрі.
 
Ронда Роузі на рингу

Стрічка буде заснована на книзі Роузі «Моя боротьба / Твоя боротьба», права на яку викупила студія Paramount. Для великого екрану текст адаптує Марк Бомбек, причетний до «Некерованого» і сиквелу «Планети мавп» і відповідальний за «Інсургент».
 
У «Нестримних 3»

Фільм розповість про бекграунд і спортивний шлях Ронди, що є першою американкою, що стала бронзовим олімпійським призером з дзюдо. Вона також чинна чемпіонка ММА. У минулі вихідні Роузі захистила свій титул, вибивши суперницю з рингу всього за 34 секунди.
 
... і в «Форсажі 7»

Акторська кар'єра 28-річної Ронди стартувала з «Нестримних 3», після чого дівчина потрапила в «Форсаж 7». Нещодавно спортсменка постала в «Антуражі», де, втім, зіграла саму себе. Серед її прийдешніх проектів значиться «Миля 22» Пітера Берга.
 
Роузі в стрічці «Антураж»

Про своє кіноамплуа Роузі якось сказала: «Я ніколи не думала, що мені судилося бути зіркою бойовиків. Мій агент твердив мені: "Ти можеш стати жіночою версією Скелі". І тоді я почала вірити, що це може здійснитися в реальності».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####