07
СЕР
2015

Бред Пейтон зніме пригодницький бойовик

Sony кличе режисера «Разлома Сан-Андреас»
в свій проект

Бред Пейтон, який зняв фільм-катастрофу «Розлом Сан-Андреас», поставить для студії Sony високобюджетну пригодницьку картину про військову команду. Сценарій для проекту написали автори першої «Залізної людини» Артур Маркам і Метт Холловей.
 
На фото: Бред Пейтон

Сюжет стрічки, яка зараз не має назви, тримається в строгому секреті. Виробництво будуть курирувати Ніл Х. Моріц («Мачо і ботан 2», «Форсаж 7») і його діловий партнер по компанії Original Film Орі Мармур («Джек - вбивця велетнів»). Пейтон виступить також в якості виконавчого продюсера.

 
Кадр з фільму «Розлом Сан-Андреас»

«Розлом Сан-Андреас» з Дуейном Джонсоном в головній ролі, що стартував у прокаті наприкінці травня, став для Warner великим літнім хітом, що приніс в світовому прокаті понад 461 мільйонів доларів при 110-мільйонних витратах і подарували студії другий касовий фільм за рік.
 
Дуейн Джонсон у фільмі «Розлом Сан-Андреас»

Бреда Пейтона успіх картини зробив затребуваним постановником дорогих пригодницьких екшнів. Нещодавно режисер погодився взятися за кіноадаптацію популярної відеогри 1980-х Rampage, де знову зіграє Скеля.
 
На фото: Артур Маркам і Метт Холловей

Авторський дует Маркама і Холловея, відповідальний за текст до майбутньої стрічки Sony, також доклав руку до сценарію ребута «Горця» компанії Summit і зараз працює над «Трансформерами 5» для Paramount.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####