07
СЕР
2015

Хейлі Стейнфелд знову зіграє в молодіжному фільмі

Хейлі Стейнфелд придивляється до драми про дорослішання

Зірка «Залізної хватки» Хейлі Стейнфелд веде переговори про участь у зйомках безіменної драми про дорослішання, яку для STX Entertainment продюсує ветеран Голлівуду Джеймс Л. Брукс («Сімпсони», «Джеррі Магуайер», «Краще не буває»).
 
На фото: Хейлі Стейнфелд

За сценарій стрічки відповідальна Келлі Фремон («Школа виживання випускників»), що дебютує цим фільмом в режисурі. Брукс виступить в якості наставника кінематографістки.

Картина, за духом близька роботам Джона Х'юза, розповість про двох старшокласниць, які є кращими подругами до тих пір, поки одна з них не починає таємно зустрічатися зі старшим братом другої.

 
Хейлі Стейнфелд у фільмі «Ідеальний голос 2»

Проект, раніше відомий як Besties, але тепер фігурує без назви, був спочатку придбаний компанією Брукса Gracie Films в 2011-му. STX приєдналася до виробничого процесу в квітні цього року. Фільм також будуть курирувати Річард Сакаї і Джулі Анселлом («Іспанський англійський»).
 
На зйомках «Ідеального голосу 2» з Елізабет Бенкс

18-річна Стейнфелд, що є сьогодні однією з найбільш затребуваних юних актрис, цього року з'являлася в хітовому сиквелі «Ідеального голосу», після якого Universal підписала із зіркою контракт на кілька потенційних продовжень музичної комедії. Крім того, Хейлі зіграла в драмі «Десять тисяч святих», чия прем'єра відбулася на останньому фестивалі «Санденс».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####