11
СЕР
2015

Джошуа Транк відрікся від «Фантастичної четвірки»

Джошуа Транк звалив провину за провал «Фантастичної четвірки» на Fox

Джошуа Транк, постановник вихідного в американський прокат кінокоміксу «Фантастична четвірка», побічно переклав відповідальність за фінальний варіант стрічки на компанію Fox.
 
На фото: Джошуа Транк

У минулий четвер режисер, відповідаючи на негативну пресу про фільм, написав у себе в твіттері: «Рік тому у мене була фантастична версія картини. І вона б отримала відмінні рецензії. Але, ймовірно, ви ніколи її не побачите. Однак таке життя». Через двадцять хвилин повідомлення було видалено. Коментарів з боку студії не послідувало.

 


Ребут «Четвірки» (попередній варіант також визнаний невдалим) на даний момент має 9-відсотковий рейтинг на ресурсі Rotten Tomatoes. Критики, зокрема, називають проект «затягнутим тизером до захоплюючого продовження, яке може ніколи не статися».
 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Ситуація навколо коміксу загострювалася ще до появи негативних відгуків. Інсайдери розповідали про «непередбачену» поведінку Транка і його конфлікт зі сценаристом і продюсером Саймоном Кінбергом, що в результаті, як вважається, привело до відходу Джошуа з спін-оффу «Зоряних воєн».

 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Масла у вогонь додало і інтерв'ю Esquire з Майлзом Теллером, що починається з досить спірного абзацу, де журналіст розмірковує, чи є актор «му *** ом». Це змусило зірку «Одержимості» та інших молодих артистів «Фантастичної четвірки» зайняти оборонну позицію по відношенню до преси, що кинуло тінь на рекламну кампанію фільму.
 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Тим не менш, незважаючи на низькі рейтинги, 120-мільйонному проекту передрікають приблизно 40-45 мільйонів на старті в національному прокаті.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####