12
СЕР
2015

Бетмен може отримати трилогію

Warner задумала трилогію про Бетмена з
Беном Аффлеком

Чутки про те, що Бен Аффлек сяде в режисерське крісло сольного фільму про Темного лицаря і напише сценарій до стрічки спільно з Джеффом Джонсом, циркулюють в Голлівуді з червня. Схоже актор і постановник дійсно приступить  до роботи над цілою трилогією про Бетмена.
 
На фото: Бен Аффлек

Згідно ресурсу Den of Geek, майже завершена, але ще не фінальна версія картини «На зорі справедливості» Зака ​​Снайдера була представлена ​​днями студійним босам, в підсумку нагородивши творчу команду проекту оваціями. На додаток до цього керівництво компанії залишилося надзвичайно радим участю Аффлека в коміксі і тепер шукає шляхи продовження співпраці з кінематографістом. Найбільш вірогідним варіантом може стати нова трилогія про Брюса Вейна.

 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Подібний розклад обіцяє Бену висновок, за висловом інсайдерів, «золотиї угоди» з Warner. Але в той же час зірка зв'яже себе з всесвітом DC на довгі роки - робота над фільмами про Бетмена здатна розтягнутися приблизно на 10 років.
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

На тлі обговорення нового слуху студія змінила час старту в прокаті двох картин, до яких Аффлек причетний. Драма «Аудитор» Гевіна О'Коннора, незважаючи на те що зйомки її вже завершені, перенесена з 29 січня на 7 жовтня 2016-го, а неодноразово відкладне «Нічне життя» - з 7 жовтня 2016-го на 2017-й з відкритою датою . Виробництво екранізації роману Денніса Ліхейна почнеться в листопаді. Враховуючи подальший постпродакшн картини і зайнятість Бена в «Лізі справедливості», слід було очікувати коригувань у графіку релізів.
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Цілком можливо, що компанія адаптує робочий розклад актора і режисера під проекти про Бетмена. У будь-якому випадку перша сольна стрічка про Темного лицаря з'явиться в кінотеатрах не раніше 2018-го. Швидше за все, деякі з цих припущень отримають коментар від Warner вже після випуску «На зорі справедливості» 25 березня майбутнього року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####