13
СЕР
2015

Леонардо ДіКапріо зіграє маніяка-вбивцю

Скорсезе об'єднається з ДіКапріо заради
«Диявола в білому місті»

Бажаний для ДіКапріо фільм про американського серійного вбивцю, найімовірніше, стане наступною режисерською роботою Мартіна Скорсезе. Для постановника й актора екранізація документальної книги «Диявол в білому місті» буде вже шостим досвідом співпраці в кіно.
 
На фото: Леонардо ДіКапріо та Мартін Скорсезе

У жвавих і навіть агресивних торгах, де був виставлений проект, брало участь п'ять компаній, однак у підсумку лот дістався студії Paramount. Перш виробництво адаптації (права на роман спочатку придбала Appian Way ДіКапріо) курирувала Warner, але з її рук стрічка спливла приблизно з місяць тому.

 
На зйомках «Вовка з Волл-стріт»

Paramount в результаті отримала картину, яка знову возз'єднає Мартіна Скорсезе із зіркою п'яти його фільмів. Попередній варіант сценарію «Диявола в білому місті» написав Грем Мур («Гра в імітацію»), але новою версією займеться вже Біллі Рей, номінант на премію «Оскар» за текст «Капітана Філліпса».
 
На фото: Біллі Рей

ДіКапріо зіграє одного з найбільш плідних маніяків в історії США, свого роду Ганнібала Лектера позаминулого століття. Доктор Генрі Говард Холмс зізнався в 27 вбивствах, хоча чутка приписувала йому до двох сотень злочинів.
 
На зйомках «Вовка з Волл-стріт»

Чоловік побудував в Чикаго готель, що відкрився якраз до старту Всесвітньої виставки 1893. При зведенні готелю його власник регулярно міняв підрядників, тому в підсумку тільки сам господар знав планування свого дітища. Смертоносний «Замок», як його охрестили місцеві жителі, приховував у собі хірургічний стіл, газову кімнату, крематорій і звуконепроникні приміщення, в чиї стіни потрапляли головним чином молоді світловолосі дівчата. Тіла жертв скидалися по жолобу до основи будівлі і всіляко перероблялися. Скелети деяких Холмс продавав в медичні школи. Про причетність «доктора тортур» до зникнення людей стало відомо місяці потому, коли маніяк, постійно вплутуватися в авантюри, був спійманий за крадіжку коней.
 
Кадр з фільму «Вовк з Волл-стріт»

«Дияволом в білому місті» ДіКапріо продовжить галерею образів нерозкаяних поганих хлопців, яких актор грає останнім часом. Так, цього року зірка з'явиться у вестерні «Легенда Г'ю Гласса» Алехандро Гонсалес Іньярріту, а його попередньою негативною роллю був центральний персонаж в «Вовка з Волл-стріт» Скорсезе. Раніше дует кінематографістів працював разом над «Бандиами Нью-Йорка», «Авіатором», «Відступниками» і «Островом проклятих».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####