13
СЕР
2015

Том Харді озброївся «100 кулями»

Том Харді зіграє в екранізації коміксу Vertigo

Компанія New Line Cinema і Том Харді разом візьмуться за розробку адаптації популярної серії коміксів «100 куль» видавництва Vertigo. Британський актор спродюсує проект і, найімовірніше, зіграє в ньому головну роль.
 
На фото: Том Харді

Екранізація, вже деякий час готується в надрах студії, до справжнього моменту оснащена сценарієм Крістофера Борреллі («Ватиканські записи»). Картина буде заснована на графічному циклі Браяна Аззарелло і Едуардо Рісс, що мав сотню випусків, які виходили в період з 1999-го по 2009-й, і відзначені престижними нагородами, зокрема Премії Айснера та Премії Харві.

 
Кадр з коміксу «100 куль»

У центрі оповідання коміксів, що виявляють собою низку міні-арок, знаходиться таємничий персонаж, що представляється агентом Грейвсом і що пропонує різним людям розрахуватися з тими, хто їх образив. Кожному потенційному месникові чоловік дає валізку з пістолетом і сотнею куль. Їх неможливо ідентифікувати, а тому й вирахувати злочинця складно.
 
Кадр з коміксу «100 куль»
 
«100 куль» увійдуть до числа проектів, заснованих на роботах Vertigo і розроблюваних за допомогою New Line. У червні студії, що значиться дочірньою компанією Warner, було доручено взятися за розвиток коміксного всесвіту цього підрозділу DC, що відрізняється більш жорсткими, гострими і багатожанровими історіями, ніж світ Бетмена і Супермена. Крім циклу Аззарелло і Рісс, серед подібних картин присутня «Пісочна людина» Ніла Геймана з Джозефом Гордоном-Левіттом.
 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

Тома Харді востаннє можна було бачити в постапокаліптичному екшні «Шалений Макс: Дорога гніву». Серед найближчих фільмів за участю актора значаться кримінальна драма «Легенда» і вестерн «Легенда Г'ю Гласса».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####