13
СЕР
2015

Марк Волберг закохається в агента ФБР

Марк Волберг зіграє детектива

Марк Волберг планує знову поповнити свою скарбничку комедійних образів. Актор зніметься в «Партнерах», які, за словами інсайдерів, принесуть щось нове в жанр кіно про напарників.
 
На фото: Марк Волберг

Сюжет стрічки зосередиться на детективі лос-анджелеської поліції. Він закохується в привабливу молоду жінку, провівши з нею одну ніч. Незабаром, втім, з'ясовується, що дівчина, будучи агентом ФБР, очолює ряд розслідувань, якими протагоніст зараз займається.

 
Кадр з фільму «Копи в глибокому запасі»

Найближчим референсом до «Партнерів» аналітики індустрії називають бойовик «Містер і місіс Сміт». Очікується, що в картині буде чимало екшн-сцен.
 
Кадр з фільму «Третій зайвий 2»

До сценарію доклав руку Івен Тернер. Студія New Line Cinema в даний час зайнята пошуками режисера і актриси в пару Волбергу. Стівен Левінсон, який співпрацював з Марком в кількох минулих проектах («Контрабанда», «Вцілілий») і продовжує працювати над новими («День патріота», «Миля 22»), продюсує фільм поряд з Семюелом Дж. Брауном («Нестерпні боси 2» ), Річардом Бренером («Канікули») і Майклом Диско («Теммі»).
 
Кадр з фільму «Підводний горизонт»

Востаннє актор з'являвся на території поліцейської комедії у «Копах в глибокому запасі» з Віллом Ферреллом, разом з яким він виступає в дуеті в стрічці, що виходить в цьому році «Татко дому». Раніше Волберга можна було бачити в сиквелі «Третього зайвого». Зараз зірка зайнята на знімальному майданчику «Підводного горизонту».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####